Feestkleding - Heren

Feestkleding voor heren
Feestkleding voor heren

Lentekriebels? Feestkriebels!

Het mooiere weer brengt heel wat feestjes met zich mee. Vier je een lentefeest, Pasen, het Suikerfeest of een andere mooie gelegenheid? Dan mag een feestoutfit niet ontbreken.

Feestkleding voor heren

Het mooiere weer brengt heel wat feestjes met zich mee. Vier je een lentefeest, Pasen, het Suikerfeest of een andere mooie gelegenheid? Dan mag een feestoutfit niet ontbreken.

24 van 51 items

Communie- en Lentefeestkleding voor heren

Bij JBC zit je goed voor stijlvolle herenkleding voor Communie, Lentefeest en vormsels. Vind de party-outfit die volledig bij je past. Deze collectie is ook ideaal voor andere speciale gelegenheden zoals bruiloften en jubileums.

Communie- en Lentefeestkleding voor mannen: tijdloos en chic

In de feestcollectie voor heren zie je er piekfijn uit op de grote dag van je zoon of dochter. Kies uit neutrale kleuren en ga voor elegante patronen.

Begin met een goede basis. Kies een net hemd voor heren uit onze uitgebreide Communiecollectie. Stijl dit hemd op een geklede broek, chino of donkerblauwe jeans voor heren. Dit zijn de opties om je outfit helemaal af te maken:

  • - Houd het casual chic en draag een geklede trui op het hemd.
  • - Stijl een leuke blazer voor heren en een vlinderdas op de outfit voor een dressed up look.

Werk je outfit af met andere accessoires voor heren zoals een bijpassende stropdas, een zwarte of bruine riem en mooie kousen.

Trendy feestkleding voor het hele gezin

Het hele gezin viert dit moment dus ook zij moeten er op en top uitzien. JBC helpt je met het zoeken naar leuke en matching feestkleding voor je gezin.

  • - Shop Communie- en Lentefeestkleding voor jongens en meisjes zodat het feestvarken straalt op zijn of haar speciale dag. Maar ook voor broer en zus zal je ongetwijfeld een leuke outfit vinden in deze collectie. Handig toch!
  • - Voor de allerkleinsten kan je een kijkje nemen tussen de feestkleding voor babymeisjes en -jongens.
  • - Voor fiere mama wacht er ook een feestelijke outfit tussen de collectie Communie- en Lentefeestkleding voor dames.

Tip: stel de outfits van elk gezinslid af op elkaar zodat jullie looks matchen met elkaar.

Bestel je Communie- en Lentefeestkleding eenvoudig online

Bestel makkelijk en snel online bij JBC. Geniet van gratis thuislevering vanaf € 35 en altijd van gratis levering in je favoriete JBC-winkel. Met een bedenktijd van 30 dagen kan je zonder zorgen je outfits op tijd bestellen.