Jeansbroeken voor heren

24 van 47 items

Jeansbroeken voor heren

Een jeansbroek is een must-have voor de moderne man. Met jeans kan je immers alle kanten op. Ga voor chic en combineer je jeansbroek met een hemd en blazer of kies voor casual en stijl je jeans met een T-shirt. Ontdek al onze jeansbroeken voor heren en vind dé ideale fit voor jou!

VIND DE PERFECTE JEANSBROEK

In de jeanscollectie van JBC vind je diverse fits. De loose fit is bijvoorbeeld ideaal voor een relaxte middag in het park, terwijl de skinny fit dan weer heel goed combineert met een hemd. Zeggen al deze fits je niets? Geen zorgen, we leggen de verschillen tussen de modellen graag aan je uit.

JEANSBROEKEN VOOR MANNEN: DE VERSCHILLENDE FITS

  • - Slim fit: een jeansbroek voor heren met smalle, rechte pijpen en een middelhoge taille. Een zeer veelzijdige broek.
  • - Straight fit: deze broek heeft een hogere taille dan de andere jeans. De pijpen vallen smal op het bovenbeen en losser rond je onderbeen. Een klassiek en tijdloos model.
  • - Skinny fit: een strakke en coole jeansbroek, die zijn oorsprong heeft in de rock & roll. Je herkent de skinny fit aan het feit dat hij van de bovenbenen tot aan de enkels mooi aansluit op je benen.
  • - Regular fit: dit is de klassieke 5-pocket jeans. Hij heeft wat wijdere pijpen, ideaal dus als je van wat lossere broeken houdt.
  • - Loose fit: een stoere jeansbroek die los rond het been valt. Hou je van een nonchalante, stoere look? Dan is dit de fit voor jou!

Wil je meer weten over de verschillende fits van onze jeansbroeken voor heren? Bekijk dan onze Denim Fit Guide voor heren en vind de perfecte fit voor jouw figuur.

MODEBEWUST ÉN MILIEUBEWUST

Ben je op zoek naar een jeansbroek voor heren die stijlvol is én gemaakt werd met oog voor het milieu? Kies dan voor onze jeans met het GoGreen-label. Artikelen met dit label bestaan voor minstens 50% uit duurzame vezels.