Denim Fit Guide Heren

HEREN

Ben je op zoek naar de perfecte jeans? Onze denim fit guide legt alle fits uit en geeft je per fit een leuke stijltip. Nog een extra tip: ga voor verschillende fits zodat je kan afwisselen van jeans én look.

slim fit .

De slim fit heeft smalle pijpen, maar zit niet zo strak als de skinny. Deze jeans heeft smalle, rechte pijpen en een middelhoge taille. Super veelzijdig, een echte combitopper.

Wassingen

skinny fit .

De skinny fit is een nauwaansluitende versie van de klassieke 5-pocket jeans. Deze broek zit aansluitend van bovenbenen tot aan de enkels. Strak en cool, want hij heeft zijn roots in de rock & roll. De skinny broeken voor mannen hebben een gewone taille, aansluitende pijpen en een kleine voetopening. Deze fit shop je al vanaf maat 27.

Wassingen

straight fit .

De straight fit heeft een hogere taille dan de andere fits. De pijpen die smal vallen op het bovenbeen en losser rond het onderbeen. Klassiek en tijdloos. Een alltime hero.

Wassingen

regular fit .

De regular fit heeft een iets relaxter silhouet door de lossere pijp en normale voetopening. Klassieke 5-pocket jeans. Een musthave in je kast. Voor mannen die van wat lossere broeken houden.

Wassingen

Ben jij gewoon om te shoppen met de fitnaam van je jeans? Ontdek hieronder met welke denim fit je jeans overeenkomt.

Heren fits

Jimmy Skinny fit

Smith Slim fit

Brandon Straight fit

Luke Tapered fit