Denim Fit Guide Dames

DAMES

Ben je op zoek naar de perfecte jeans? Onze denim fit guide legt alle fits uit en geeft je per fit een leuke stijltip. Nog een extra tip: ga voor verschillende fits zodat je kan afwisselen van jeans én look.

flared fit .

De flared jeans kenmerkt zich door een hoge taille en de wijd uitlopende pijpen die net boven de enkel vallen. Misschien wel de coolste fit van het seizoen.

Stijltip

Maak je vintage look af met een unieke dames top. Kies voor een aansluitend exemplaar om je broek in de kijker te zetten.

Wassingen

mom fit .

De Mom fit heeft een trendy silhouet met een ruimere fit rond de heupen, hoge taille en taps toelopende pijpen. Super comfortabel.

Stijltip

Leuk om je top wat in je broek te steken zodat je taille in de kijker staat. Kies voor een T-shirt en een blazer of cardigan. Of een cropped truitje voor een total vintage look.

Wassingen

straight fit .

Deze spijkerbroek heeft een losse, recht naar beneden vallende pijp en wordt daarom ook wel de straight leg genoemd. Een echte klassieker!

Stijltip

Door de rechte pasvorm is hij bovendien geschikt voor ieders figuur. De meest veelzijdige jeans in je kast, met alles te combineren.

skinny fit .

De zachte stretchstof van deze denim zorgt ervoor dat de broek heerlijk elegant en comfortabel aansluit op je figuur. Deze denim valt smal om het been, ideaal om je vormen te accentueren. Wij zijn helemaal fan van deze ultra-vrouwelijke dames skinny broek. Kies uit een hoge of middelhoge taille.

Stijltip

Een klassieker onder de jeansbroeken, perfect voor alledag. Mix & match wat jij leuk vindt bij deze broek, alles is mogelijk! Een blouse, T-shirt of truitje, you choose!

Wassingen

slim fit .

De slim fit jeans sluit bovenaan mooi aan en valt onderaan wat losser. De flatterende pasvorm en hoge taille zet je vormen subtiel in de verf. Door het vrouwelijke silhouet is het dan ook een absolute favoriet. Niet te strak, niet te los. Net zoals het moet.

Stijltip

De slim jeans voor dames is veelzijdig te combineren; ga bijvoorbeeld voor een rock’n roll look en kies voor een lederen jacket; of toch liever een stijlvolle look? Draag je dames slim fit dan met een dames blazer. Rol die broekspijpen ook eens om voor een comfy chic look!

Wassingen

Ben jij gewoon om te shoppen met de fitnaam van je jeans? Ontdek hieronder met welke denim fit je jeans overeenkomt.

Dames fits

Autumn Superskinny fit

Faye Skinny fit

Fenna Slim fit

Ginger Straight fit

Mia Mom fit

Chloe Bootcut fit

Ida Culotte fit