Atelier Maman bij JBC Atelier Maman bij JBC

Atelier Maman

- voor mama’s door mama’s -

Ben je zwanger? JBC got you! In het begin is het altijd even zoeken wat je precies nodig hebt, wij helpen je alvast op weg met een essential list met de dingen die je niet kan missen tijdens je zwangerschap en die het nodige comfort bieden.

shop zwangerschap

Ontdek hier onze essential list

Atelier Maman bij JBC

Jeans met tailleband

De eerste paar maanden of weken kan je misschien nog even in de huidige jeans die je hebt maar na een tijdje zal je merken dat ook deze net iets te strak worden. Tijd voor een zwangerschapsjeans!

De verstelbare taille zorgt ervoor dat je comfortabel kan bewegen en de jeans niet spant aan je buik, want dat willen we alles behalve. Voel jezelf in jeans en combineer met je favoriete tops. Psst: er zit ook nog een verstelbare taille in. Ideaal om je jeans wat vaster in het begin te maken en naar het einde losser.

Atelier Maman bij JBC
Atelier Maman bij JBC

Tops

In het begin geraak je zo weg met oversized hemdjes, truien en blouses van onze damescollectie. Maar na een tijdje worden deze van Atelier Maman toch nét wat meer comfortabel. Door de elastiek aan de kanten vormen ze zich mooi rond je buik en komen ze zeker lang genoeg. Ideaal!

Atelier Maman bij JBC

Comfy wear

Ben je soms nog wat moe of wil je thuis relaxen? Dan schaf je best een comfortabel joggingpak of homewear aan. De stof is comfortabel, zacht aan je buik en door de tailleband verstevigt het je buikje. Ideaal om thuis in rond te lopen of een heerlijke wandeling in te maken.

Atelier Maman bij JBC
Atelier Maman bij JBC

Vul aan met enkele fashion items

Heb je nog kleedjes van voor je zwangerschap die je nog even kan doordragen? Super! Misschien dat je naar meer het einde of in de zomer toch graag iets nieuws draagt. Ontdek dan onze key items.

Atelier Maman bij JBC

Baby musthaves

Ontdek onze nieuwe musthaves voor je mini. Onze babycollectie is gemaakt in comfortabele, soepele stofjes. Zo kan je mini er naar hartenlust in bewegen, kruipen en de wereld ontdekken.

Psst: Nood aan wat meer informatie als toekomstige mama of papa? Wij helpen je graag op weg

Atelier Maman bij JBC

Word lid van onze JBC family

Ontdek ons spannende nieuwe loyaliteitsprogramma dat je hart sneller doet kloppen.

Loyalty JBC

VIB-club - Very Important Baby/Belly Club

Ben je zwanger of pas mama/papa geworden? Word hier lid van onze VIB-club en geniet een jaar lang van dubbele puntenbij aankoop van onze baby- en zwangerschapscollectie.

Babykleding bij JBC

Personaliseer je mini's items

Supertip: wil jij graag babykleding personaliseren? Personaliseer de naam van je baby op een zachte tetradoek, badcape, rompertje, pyjama's, slabbetje of muts. Ideaal voor een gender/naam reveal én het ideale cadeautje voor een kraambezoek of babyborrel. Ontdek baby lifestyle in Studio Unique.

Babykleding bij JBC
Loyalty JBC

Deel je foto en win een JBC cadeaubon t.w.v. €100

JBC staat voor verbondenheid, warme momenten en je goed voelen op ieder moment. Dat doen wij niet alleen, want enkel met jou is onze JBCfamily compleet! We willen jullie dan ook heel erg bedanken om altijd je leukste foto's met ons te delen in je mooiste JBC-outfits.

Heb jij een nieuwe JBC-outfit gekocht en kan je niet wachten om deze te dragen? Zo leuk! Deel je foto met #JBCfamily en wie weet win jij deze maand de JBC-cadeaubon van €100.

JBCfashion