GRATIS levering in een JBC-winkel, GRATIS thuis vanaf € 50 en GRATIS retour

GRATIS levering in een JBC-winkel, GRATIS thuis vanaf € 50 en GRATIS retour

delivery truck Gratis Retour

… want wij willen alleen tevreden klanten


Dus ik kan mijn bestelling gratis terugsturen…?

Ja, je kunt één of meerdere items van je bestelling gratis terugsturen binnen 30 kalenderdagen na ontvangst. Wij betalen de retourkosten. Het enige wat je hoeft te doen, is de instructies op het bijgeleverde retourformulier volgen.

· Geef je pakket en retourdocument af in je favoriete JBC-winkel. Op www.jbc.be/winkels kan je de openingsuren checken.
· Stuur je pakket terug via een Pickup parcelshop. Bekijk alle Pickup parcelshops.

Wanneer je pakket geleverd is in Nederland of Frankrijk, kan je retourneren via een Pickup parcelshop in Nederland en Frankrijk. Kies hier een van de Pickup parcelshops.

Hoe betaalt JBC een retour terug en krijg ik mijn verzendkosten terug?

Als je een volledige bestelling wilt retourneren, krijg je het volledige bedrag teruggestort. Indien je een gedeelte met punten hebt betaald en de retour wordt bij JBC verwerkt, dan krijg je jouw punten terug op jouw klantenkaart en de resterende som storten we jou terug. Indien je een gedeelte of je volledige bestelling met een cadeaubon hebt betaald, dan wordt het bedrag teruggestort op je cadeaubon. Als het gaat over één of meerdere artikelen van je bestelling, dan storten we de kostprijs van alle geretourneerde artikelen terug.

De verzendkosten die je betaalde voor een levering thuis of in een Pickup parcelshop is hier niet bijgerekend.

Via een JBC-winkel
Als je een retour naar een JBC-winkel brengt, dan heb je drie opties: je krijgt je geld terug (indien er voldoende cash aanwezig is in de kassa), we storten het bedrag terug op je rekening of op het door jou gekozen betaalmiddel of je kan meteen in de winkel een nieuw artikel uitzoeken.

Via een Pickup parcelshop
Bij een retour via een Pickup parcelshop is de terugbetaling afhankelijk van de betaalmethode die je koos bij het bestellen (MasterCard, Visa of Maestro).
De terugstorting gebeurt automatisch via de door jou gebruikte betaalmethode. Van zodra wij jouw retourartikelen in ons centraal magazijn verwerkt hebben, duurt het 5 dagen vooraleer het geld op je rekening staat. In totaal kan het daarom 2 weken duren vooraleer de terugbetaling verwerkt is.

Als je een kioskbestelling hebt gedaan in de winkel die je aan de kassa hebt betaald, heeft JBC je bankrekeningnummer niet in de databank. Vermeld je bankrekeningnummer daarom zeker op het retourdocument. Heb je een artikel besteld met korting? Dan krijg je het bedrag terug dat je betaald hebt. Nadat wij jouw retourartikelen in ons centraal magazijn verwerkt hebben, duurt het tot 2 weken vooraleer dat het geld op je rekening staat.

Ik wil mijn pakje terugsturen via DPD, hoe werkt dat?

Verpak de artikelen die je retour wilt sturen in de originele verpakking.

Bestaat je bestelling uit meerdere deelleveringen? Je kunt de verschillende items terugsturen in één pakket met de bijhorende retourdocumenten van elk item.

1. Verpak je retourartikelen in de originele verpakking.
2. Vul het retourdocument in en vermeld waarom het item niet bij jou past.
3. Plak de DPD-adressticker op de verpakking, over de oude sticker.
4. Breng het pakket naar een Pickup parcelshop (overzicht Pickup parcelshops) en laat een stempel en handtekening op het bijgevoegde retourbewijs zetten.
5. Bewaar dit retourbewijs als bewijs van terugzending.

Wanneer je pakketje geleverd is in Nederland of Frankrijk, kun je retourneren via een Pickup parcelshop in Nederland of Frankrijk.