Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop!*

Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Meer info

Hampton Bays collectie voor heren

Essentials
Essentials
Essentials
Essentials

Gezellige familiemomentjes met Hampton Bays

Geniet van gezellige familiemomentjes in de zachte en kleurrijke looks van Hampton Bays Warme en fuzzy of cool ruiten of color block, het leven is preppy en speels voor papa en de kids!

12 van 12 items

Hampton Bays: preppy outfits voor heren

Matching outfits

Deze preppy collectie combineert casual en sportieve elementen met geklede kleding. Of je nu zoekt naar een geruite broek voor heren, een gebreide trui voor meisjes of een opvallend jongens hemd , de Hampton Bays collectie heeft het allemaal. Matching outfits voor vader, zoon en dochter.

Kenmerkend voor deze collectie zijn de streepjes- en ruitjes patronen die zorgen voor een absolute preppy look. Heren kiezen voor een klassieke trui en combineren het met een geruite broek voor een op-en-top preppy, klassieke heren look. Of ga deze keer eens voor een hemd met een printje en combineer met een heren jeans. Corduroy, roestbruin en leuke prints vervolledigen de collectie. Ideaal voor de herfst!

Profiteer van onze gratis thuislevering vanaf 25 euro en gratis retourverzending. Online shoppen was nog nooit zo gemakkelijk!