GRATIS JBC-dekentje per aankoopschijf van €70 en 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! *

GRATIS JBC-dekentje per aankoopschijf van €70 en 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! *

Shop online bij JBC: mode en accessoires voor het hele gezin

Bij familiebedrijf JBC ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan kinderkleding, mode voor dames en heren en accessoires. Of je nu een dagje naar zee plant met het hele gezin, gezellig wilt cocoonen thuis, de kids klaarstoomt voor school of ze liever in de tuin laat ravotten: shop online bij JBC! Ben je eerder op zoek naar die ene musthave, wil je je kleerkast uitbreiden met basics of volg je de trends? Wij hebben voor ieder wat wils, ook voor zwangere vrouwen en dames met een maatje meer. Stel het pakket van je dromen samen, voor jezelf en voor je gezin.

We brengen kwalitatieve en betaalbare kleding in een trendy, modebewust jasje. Voor eender welke gelegenheid of leeftijd en voor eender welke stijl, of het nu sportief, gekleed, casual, zakelijk, comfortabel, vrolijk of fleurig is. Shop bijvoorbeeld onze BESTies. Ook de kids en hun kinderhelden worden niet vergeten. Ontdek de exclusieve collecties van K3, Bumba, Maya, Plop, Samson, Ghost Rockers, Mega Mindy, Ketnet, Kaatje, Wickie, Rox, Piet Piraat, Nachtwacht en Campus 12. De preppy stijl van Hampton Bays, de kleurrijke collectie ZulupaPUWA van Walter Van Beirendonck en de unieke looks van I AM maken ook deel uit van het aanbod van JBC. Van T-shirts, blouses, truien en sweaters tot jeans in talloze fits, kleedjes, rokken en sets, je vindt ze allemaal online.

Als lid van de Fair Wear Foundation streven we naar betere arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie en brengen we eerlijke mode aan een eerlijke prijs. We engageren ons eveneens om duurzame kleding aan te bieden met respect voor mens & milieu, because we care for YOU. Ontdek onze biokatoenen artikelen. Ons motto is be happy, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Voel je mooi en straal! En dat begint in je kleerkast.

* 20% licenties: op vertoon van je klantenkaart ontvang je 20% korting op alle collecties van de TV-vedetten (Like me, Bumba, Samson, Plop, Maya, Prinsessia, K3, Heidi, Nachtwacht, Campus 12, Rox, Wickie, Ketnet, Kaatje, Mickey) vanaf 15/04/2019 t.e.m. 22/04/2019. Heb je geen klantenkaart? Vraag er één aan de kassa of maak een account aan op JBC.be. Niet cumuleerbaar met andere acties, kortingen of Mid Season Sales. Korting niet van toepassing bij aankoop van een cadeaucheque of herbruikbare zakken. Korting automatisch verrekend aan de kassa en op JBC.be. ** Mid Season Sale: geldig op de aangeduide artikelen vanaf 17/04/2019 t.e.m. 16/05/2019. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Kortingen automatisch verrekend aan de kassa en op JBC.be. De korting op de kassa is de juiste prijs.

*Ontvang van zondag 21/04/2019 19u t.e.m. maandag 22/04/2019, 25% korting bij aankoop vanaf €60 op de volledige JBC-collectie. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Geldig op JBC.be en in de JBC-winkels die open zijn, check hier de openingsuren.