Mid Season Sale: tot -50% korting!*

Mid Season Sale: tot -50% korting! Shop hier *

Campus 12 collectie voor jongens

12 van 12 items

Jongens kleding Campus 12

Mee op avontuur met Noah, Sam en de rest van Campus 12

Jouw (b)engel ook verzot van Campus 12? Deze jeugdserie van Studio 100 is zeer gekend bij stoere jongeren. Noah gaat samen met Sam, die hij kent uit de boksclub, op zoek naar zijn verdwenen zus Bo. Ga jij met hen mee op pad in deze mysterieuze zoektocht? In je comfy kinderkleding van Campus 12 ben je er helemaal klaar voor!

In Campus 12 maakt Noah kennis met twee werelden, namelijk het zingen in het theater en de bokslessen in de boksclub. Ben jij ook iemand met zowel een stoer als zacht kantje, dan is deze collectie zeker iets voor jou! Shop op JBC.be en ontdek welke jongenskleding je leuk vindt. Geniet van de snelle levertermijn en gratis levering in je gekozen JBC-winkel.

Op avontuur in comfy kinderkleding

Van jongens T-shirts en sweaters tot comfy vesten voor jongens en jongens broeken. In deze jongenskleding van Campus 12 kan je naar hartenlust ravotten en spelen met je vrienden. De collectie is zo gemaakt dat je er super in kan bewegen.

Jongens voelen zich op-en-top in kleding met hun TV-idolen. Kies jij voor een originele sweater van Campus 12 net zoals Noah draagt in de serie of ga jij voor een Campus 12 outfit met een moderne twist. Shop comfortabele jongens kleding met leuke kleuren en patronen op JBC.be!