Koppelverkoop: Zomerse items tot -50%
vanaf 2 artikelen!*

Koppelverkoop: Zomerse items tot -50% vanaf 2 artikelen! Sla je slag*

#familystories voor jongens

Bartel
Bartel
Bartel
Bartel

Twinning = winning

Leuke palmprints, zomerse kleurtjes én twinning outfits. Papa én mama twinnen met de kids voor een zomerse uitstap of een gezellig dagje thuis. Je hebt niet meer nodig voor oneindig familiepret onder een stralend zonnetje

Ontdek #familystoriesJBC

24 van 31 items

Jongens kleding - #familystoriesjbc

Welk item kies jij voor mama, papa, broer, zus en jezelf?

In de collectie #familystoriesjbc, ontdek je kledingstukken met een verhaal achter. Van bedreigde diersoorten tot sweaters voor elk gezinslid van de familie. Match met het hele gezin en vertel jullie verhaal. Kies welk jongens T-shirt jij het leukste vindt en combineer met een jeansbroek voor jongens. Zo valt je T-shirt of sweater extra op en wordt het de eyecatcher van je outfit. Matchen met zus? Laat ze zelf haar favoriet kiezen in de #familystoriesjbc meisjeskleding. Fun gegarandeerd!

Een leuke gezinsuitstap gepland? Ga met het gezin langs een JBC-winkel of shop online jullie favoriete #familystoriesjbc kledingstukken. Geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel of vanaf 50 euro bij je thuis. Ander maatje nodig? Stuur gratis retour.

Vertel jullie verhaal dankzij de kleding van #familystoriesjbc

Maak de leukste, knotsgekke foto’s met het hele gezin en deel het via jullie sociale media. Tag #familystoriesjbc en #JBCfamily en laat ons jullie leukste outfits zien. Wie weet worden jullie wel op de Instagram- of Facebookpagina van JBC getoond?!