Baby Days: 20% korting op alle baby- en zwangerschapscollecties!*

Baby Days: 20% korting op alle baby- en zwangerschapscollecties!*

I AM, duurzame kleding voor jongens

I AM collectie JBC jongenskleding
I AM collectie JBC jongenskleding
I AM collectie JBC jongenskleding

Kleine stapjes richting een duurzame wereld en grote sprongen wanneer jullie er met het ganse gezin op uittrekken in de natuur. Onze duurzame I AM collectie in natuurlijke materialen en kleuren gaat vrolijk mee op pad. Zodat we samen zorg kunnen dragen voor elkaar en de planeet.

De nieuwe I AM collectie is geverfd met natuurlijke verfstoffen uit planten, fruit en groenten. Er worden geen chemicaliën gebruikt, dus ook nog eens goed voor je huid.

18 van 18 items

Ketnet kleding voor jongens

Ecologische I AM collectie exclusief bij JBC!

In de ecologische I AM collectie bij JBC shop je verantwoord. Van gerecycleerde jeans voor jongens, T-shirts voor jongens van biokatoen tot jassen uit gerecycleerd polyester. De kleuren bestaan vaak uit een zacht kleurenpalet waardoor je ze met veel kan combineren. Bovendien shop je in deze collectie matchende kledingstukken voor papa en zoon. Ook mama en zus matchen, ontdek de dames- en meisjeskleding van I AM.

Modebewust? Check. Milieubewust? Check. Je voelt je instant beter door de duurzame collectie voor jongens van I AM. Bovendien gaat duurzame kleding langer mee, win-win! Shop je favoriete stuks online en geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel of vanaf 50 euro bij je thuis. Wat niet goed is, stuur je gratis retour.

Gemaakt met liefde voor mens en natuur

Duurzaamheid draait rond het zorgen voor de planeet en de mensen. Bij JBC hechten we hier veel belang aan. Op vele vlakken proberen we hier rekening mee te houden. Een voorbeeld hiervan is de I AM collectie. Hier wordt gewerkt met milieuvriendelijke materialen zoals lyocell, biokatoen, gerecycleerd polyester en bamboe. Materialen met enkel maar voordelen. Lyocell is een zachte ademende stof gemaakt uit natuurlijke houtpulp van duurzaam bosbeheer. Bovendien kreukt het nauwelijks en is het makkelijk te strijken. Biokatoen is beter voor het milieu en voor de huid. Gerecycleerd polyester is een trendy duurzaam materiaal. Bamboe kleding valt heel soepel en is superzacht. We want!

Wist je dat JBC lid was van de Fair Wear Foundation? Zij zien erop toe dat de werkomstandigheden van de textielarbeiders in het buitenland goed zijn. Want eerlijke mode duurt het langst. #JBCCares