I AM, duurzame kleding voor jongens

I AM collectie

I AM kiest voor natuurlijke vezels zoals biokatoen, linnen en eco-vero (een alternatief voor viscose met een minder milieubelastend productieproces).

Ontdek onze transparency tool: klik op ‘traceer dit item’ bij elk artikel en zie waar én in welke fabriek het is gemaakt.

I AM collectie

I AM kiest voor natuurlijke vezels zoals biokatoen, linnen en eco-vero (een milieuvriendelijk alternatief voor viscose met een minder milieubelastend productieproces).

Ontdek onze transparency tool: klik op ‘traceer dit item’ bij elk artikel en zie waar én in welke fabriek het is gemaakt.

4 van 4 items

Ketnet kleding voor jongens

Ecologische I AM collectie exclusief bij JBC!

In de ecologische I AM collectie bij JBC shop je verantwoord. Van gerecycleerde jeans voor jongens, T-shirts voor jongens van biokatoen tot jassen uit gerecycleerd polyester. De kleuren bestaan vaak uit een zacht kleurenpalet waardoor je ze met veel kan combineren. Bovendien shop je in deze collectie matchende kledingstukken voor papa en zoon. Ook mama en zus matchen, ontdek de dames- en meisjeskleding van I AM.

Modebewust? Check. Milieubewust? Check. Je voelt je instant beter door de duurzame collectie voor jongens van I AM. Bovendien gaat duurzame kleding langer mee, win-win! Shop je favoriete stuks online en geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel of vanaf 50 euro bij je thuis. Wat niet goed is, stuur je gratis retour.

Gemaakt met liefde voor mens en natuur

Duurzaamheid draait rond het zorgen voor de planeet en de mensen. Bij JBC hechten we hier veel belang aan. Op vele vlakken proberen we hier rekening mee te houden. Een voorbeeld hiervan is de I AM collectie. Hier wordt gewerkt met milieuvriendelijke materialen zoals lyocell, biokatoen, gerecycleerd polyester en bamboe. Materialen met enkel maar voordelen. Lyocell is een zachte ademende stof gemaakt uit natuurlijke houtpulp van duurzaam bosbeheer. Bovendien kreukt het nauwelijks en is het makkelijk te strijken. Biokatoen is beter voor het milieu en voor de huid. Gerecycleerd polyester is een trendy duurzaam materiaal. Bamboe kleding valt heel soepel en is superzacht. We want!

Wist je dat JBC lid was van de Fair Wear Foundation? Zij zien erop toe dat de werkomstandigheden van de textielarbeiders in het buitenland goed zijn. Want eerlijke mode duurt het langst. #JBCCares