Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop!*

Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Meer info

Ketnet kleding voor jongens

11 van 11 items

Ketnet kleding voor jongens

Ketnet + JBC = Fun

Je kleine spruit ook zo een fan van de leukste programma’s op Ketnet? Bij JBC ontdek je de exclusieve collectie van Ketnet voor jongens van 2 tot 14 jaar, oftewel maat 92 tot en met maat 164. De wereld ontdekken in je favoriete outfits van Ketnet? Kies een jongens broek of jeans en combineer met een T-shirt voor jongens en een vest. Sneakers eronder en klaar is kees. Je kan alles met elkaar combineren zodat je een outfit kan samenstellen die jij het leukste vindt.

De stip-it T-shirts en truien voor jongens al ontdekt? Toon samen met je vriendjes met de Move tegen pesten dat pesten niet oké is. #stip it.

Hippe kinderkleding met een twist

In de Ketnet collectie shop je kinderkleding met een toffe twist, denk maar aan jongens hemden met de coolste patronen, T-shirts voor jongens met de gekste quotes en broeken voor jongens in felle kleuren. Combineer de jongens kleding die bij elkaar past. Sneakers eronder en je bent klaar voor een dagje naar school, op uitstap met oma en opa of spelen bij vriendjes.

Shop nu online en geniet van de snelle levertermijn. Gratis levering in je gekozen JBC winkel of vanaf 50 euro bij je thuis. Ander maatje nodig? 30 dagen retourtijd.