Mid Season Sale: tot -50% korting!*

Mid Season Sale: tot -50% korting! Shop hier *

Vader en zoon kleding

Geen producten gevonden met de huidige filters. Klik hier om de filters te resetten.

Vader zoon kleding

De leukste Studio-100 collecties shop je exclusief bij JBC

Zo vader, zo zoon… Kleine jongens die kijken op naar hun papa. Ze imiteren hoe ze doen en hoe ze zich kleden. Matchende outfits voor mama, papa en kids zijn hélemaal in. En hoe schattig! Bij JBC ontdek je kledingstukken waarin zoon en papa twinnen. Geniet van unieke JBC collecties waarin papa en zoon net dezelfde kleding dragen van jongens hemden, broeken voor jongens tot truien die matchen.

De leukste twinning collecties shop je online bij JBC

Naast de JBC collecties waarin je dezelfde outfits shopt voor papa en zoon, vind je ook in de Hampton Bays collectie matchende stuks waarmee jullie beiden stralen. Denk maar aan linnen hemdjes, klassieke jongens broeken en T-shirts voor jongens met opschriften. Samen een handje helpen aan het milieu en de samenleving? Ontdek dan zeker de duurzame I AM-collectie van JBC. Deze collectie is gemaakt met ecologische materialen goed voor milieu en mens. Mode-en milieubewust samen met papa. Snuister rond en kies de kleding die bij jullie beiden passen, ga je voor een identieke outfit of kies je stuks die bij elkaar passen? Beiden zo leuk!

Matchen met mama? Ontdek de moeder zoon kleding waarin je matchende outfits met mama shopt. Niet identiek dezelfde kledingstukken maar kleurenpaletten en prints die helemaal samen passen. Wilt zus ook twinnen met papa? Ontdek de twinning met papa collectie voor meisjes. Zo leuk, familie momentjes extra op-en-top dankzij matchende kinderkleding, dameskleding en herenkleding!