Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop!*

Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Meer info

Rox kleding voor jongens

Geen producten gevonden met de huidige filters. Klik hier om de filters te resetten.

Kleding voor jongens van Rox

Hippe kinderkleding van Rox, de race naar school was nog nooit zo leuk!

Vroemvroem… de Rox auto komt eraan. Rick, Olivia en Xavier vormen samen met de coole wagen ROX een geheim team. Rox bevat de nieuwste technologische snufjes en kan bovendien praten. Heb jij thuis ook een kleine spruit die een enorme auto fan is en graag naar Rox kijkt op televisie? Ontdek dan zeker de exclusieve collectie van Rox, fun gegarandeerd! Van stoere jongens outfits, tot pyjama’s voor jongens en uv-beschermende zwemkleding. Van ‘s ochtends tot ‘s avonds coole jongens kleding waar je kleintje zich op en top in voelt. De Rox-collectie is speciaal gemaakt voor jongens van 2 tot 7 jaar, oftewel van maatje 98 tot en met maatje 128.

Racen in leuke auto-prints en felle kleuren in de Rox kinderkleding

Een namiddagje spelen bij vriendjes? Trek een comfy joggingbroek voor jongens aan. Combineer met een T-shirt voor jongens met opschrift of fotoprint van Rox, een vest voor jongens erover aan en hupsakee… weg zijn we! Naar school kies je voor een jongens jeans en een polo voor jongens met allover auto print of een subtiele hint naar Rox. De kleuren in de jongenskleding van Rox is geïnspireerd op de personages in de Studio-100 TV serie. Ontdek fluogeel, oranje en blauw natuurlijk, net gelijk Rox de auto en het pak van Olivia. Ga jij voor subtiel of wil je graag eens opvallen in je ultra-stoere kleding van Rox. Beiden oh-zo-leuk, kies waar jij je goed in voelt en… Rox Power!

Shop online je favoriete kinderkleding van Rox. Winkelmandje gevuld? Geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel of vanaf 50 euro bij je thuis. Ander maatje nodig? 30 dagen retourtijd.