Denim Fit Guide Meisjes

JONGENS

Ben je op zoek naar de perfecte jeans? Onze denim fit guide legt alle fits uit en geeft je per fit een leuke stijltip. Nog een extra tip: ga voor verschillende fits zodat je kan afwisselen van jeans én look.

loose fit .

Dé bestseller van het moment, de skate fit. Deze zit losser op de heupen en valt heel los bij de bovenbenen. Een stoere, baggy fit.

Stijltip

Combineer met een groot T-shirt of hoodie voor jongens voor de perfecte oversized, nonchalante fit.

Wassingen

slim fit .

De slim fit voor jongens is smal bij de bovenbenen, maar wat losser aan de onderkant. De jeans ‘Simon’ heeft een stretch waardoor je zoon er makkelijk in kan bewegen.

Stijltip

Rol de broekspijpen een aantal keer op voor een leuke nonchalante vibe. Combineer met een hemd voor jongens voor een kraaknette look. Mag het wat meer casual? Trek dan een slim jeans met lichte wassing uit de kast en combineer met een T-shirt voor jongens.

Wassingen

skinny fit .

De skinny fit valt smal om het been, maar zit niet zo strak als de superskinny. Door de stretch is de broek soepel en kan er makkelijk in bewogen worden. Supercool met een oversized trui.

Stijltip

Compenseer met een wijd jongens T-shirt of een trui voor jongens voor wat volume in je postuur.

Wassingen

straight fit .

De loose fit valt los rond het been. Ideaal voor een baggy look. Supercool en ietwat nonchalante look. Een klassieker in de kleerkast van je zoon.

Stijltip

Makkelijk te combineren voor zowel een nette als casual look. Ga voor een hemd voor een chique look en kies voor een jongens T-shirt of trui voor een stoere nonchalante look.

Ben jij gewoon om te shoppen met de fitnaam van je jeans? Ontdek hieronder met welke denim fit je jeans overeenkomt.

Jongens fits

Noah Superskinny fit

Joey Skinny fit

Simon Slim fit

Felix Loose fit

Jason Straight fit