Jassen - Jongens 7-14

24 van 24 items

Jassen - Jongens 7 tot 14 jaar

Jongens jassen 7-14 jaar

Een regenachtige dag in België? Dat is zeker geen zeldzaamheid. Een kwaliteitsvolle jas is in ons land dan ook onontbeerlijk. De zoektocht naar de perfecte én betaalbare jas begint en eindigt op de webshop van JBC. Bij ons vind je immers een uitgebreid gamma aan jongens jassen, in kleuren zoals donkerblauw, kaki en bruin, gaande van maat 134 tot en met 170. Extra bonus is onze gratis levering in de winkel en gratis retour. Get shopping!

Jongens jassen voor elk seizoen

Tijdens de wintermaanden trotseer je de kou in een warme winterjas of een gewatteerde donsjas. Sneeuwballengevecht, winterwandeling, … Onze winterjassen zijn tegen alles bestand! Steeds met een kap, zodat je oren en kruin ook lekker warm zitten. Tijdens de herfst en lente start de zoektocht naar een tussenseizoensjasje. Een stoere parka is dan perfect. Toch een paar plensbuien in het tussenseizoen? Jij bent niet van suiker, doet je regenjas aan en fietst door de buien heen naar school. Met een leuke print erop geef je ook nog wat kleur aan die regenachtige dagen. In de zomer grijp je naar een coole jeansjas die op al je kleren past.

Jassen voor jongens stylen

Je zoon heeft op school een imago hoog te houden. Vooral wanneer hij in zijn tienerjaren zit, is dit enorm belangrijk voor hem. Zijn jas moet dus zeker bij zijn kledingstijl passen. Of dat nu stoer, sportief of eerder klassiek is, JBC has got him covered. Neem een kijkje bij onze nieuwe collecties en ontdek welke kleding het best bij hem past. Heeft je jongen een preppy stijl? Dan draagt hij over zijn jongens polo of jongens hemd een klassieke mantel of donsjas en stapt hij helemaal netjes de schoolpoort door. Sportieve stijl? Dan kiest hij voor een bomberjack met een hippe print om op zijn jongens jeans te dragen. Trendy en casual cool. Geeft je zoon niet zoveel om zijn kledingstijl en houdt hij gewoon van een praktische jas? Dan gaat hij voor een softshell jas, lekker comfy en weersbestendig. Draag ‘m over een warme jongens trui. Perfect om naar hartenlust buiten te spelen.