Alle merken - Jongens

24 van 1.097 items

Collecties voor jongens

De coolste jongens collecties shop je online bij JBC!

Kinderkleding moet vrolijk, comfy en hip zijn. Daarom hebben we bij JBC collecties ontwikkeld die helemaal mee zijn met de belevingswereld van jouw kleine spruit. Van kleine tot grote jongens is ontdek je jongenskleding die zij leuk vinden! Een fanatieke Ketnet-kijker? Fan van Maya, Wickie, Piet Piraat en noem maar op? Bij JBC hebben we collecties van de leukste TV-figuren en programma’s. In de Hampton Bays collectie vind je tijdloze kinderkleding die je met alles kan combineren.

Op avontuur met je favoriete TV-helden!

Vroemvroem… kleine kadees gaan hip naar school in hun favoriete jongenskleding van Rox. Geniet van jongens truien in blauwe tinten met auto prints en stoere details. Hints naar draken en zwaarden… Een echte viking voel je je in de kleding van Wickie. Avonturen beleef je met Piet Piraat en de scheve schuit. Plopperdeplopperdeplop… Ga mee naar het kabouterbos in hippe jongenskleding van Plop. Flashy kleuren en leuke details maken deze items echte musthaves! In de vrolijke en oh-zo schattige truitjes en T-shirts van Samson wordt je kleine kadee extra knuffelbaar. Maak leuke combo’s met de frisse kleurtjes en leuke prints in de collecties van Kaatje en Maya. Een outfit kiezen voor naar school of de sportclub wordt een kinderspel! Grote jongens beleven de spannendste avonturen met Nachtwacht. Brrr… wij hebben al schrik! Sporty looks met de leukste prints vind je bij Campus 12, straal in je trui die Noah en Sam ook dragen in de tv-serie. Zo cool! Check onze webshop en laat je ogen vallen op onze hippe T-shirts met opschriften, comfortabele shorts met grafische patronen en truien met coole patches. Mix en match erop los en verwen je avonturier met de hipste kledij!

Exclusieve collecties bij JBC

Naast de hippe collecties van je zoon zijn favorieten ontdek je exclusieve collecties van JBC die zeker de moeite waard zijn om eens een kijkje bij te nemen. Want ja mama en papa, ook jullie zijn we zeker niet vergeten. Ravot je kleine kapoen graag? Dat zorgt hier en daar al eens voor een scheur of vuiligheid. Dan zit je goed met de BESTies-collectie, betaalbare kinderkleding in de leukste prints en kleurtjes. Iedereen happy! Matchen met het hele gezin doe je in de collectie van #familystoriesJBC. Weekendje weg of misschien wel naar Disneyland? Mode en milieubewust? Straal in jongenskleding van I AM gemaakt uit gerecycleerde materialen.