Nachtwacht - Jongens

16 van 16 items

Nachtwacht kleding voor jongens

Nachtwacht, spannende avonturen met Keelin, Wilko en Vladimir

Nachtwacht is een TV-serie van Studio 100 voor stoere jongens en meisjes die van mysterie en raadsels houden. Het bekende trio Keelin, Wilko en Vladimir hebben bovennatuurlijke krachten en vechten in hun dorpje Schemermeer tegen wezens van de onderwereld. Brr… spannend. Ben jij ook zo’n fan van Nachtwacht en wil je mee op avontuur met je favoriete TV-figuren? Ontdek de exclusieve collectie van Nachtwacht op JBC.be. De kinderkleding van Nachtwacht is voor stoere jongens van 7-14 jaar, oftewel maat 116 tot 158.

Comfy speelkleding van Nachtwacht met de leukste prints

De kinderkleding van Nachtwacht bij JBC is gemaakt met comfortabele materialen, zodat je urenlang naar hartenlust kan spelen, lopen, sporten en noem maar op. In de collectie vind je vooral sportieve kleding, want om de stad te redden moet je natuurlijk goed kunnen bewegen. Ontdek shorts voor jongens in neutrale kleuren, T-shirts voor jongens met leuke fotoprints en sweaters met allover wolvenprint. Een beetje gekleed voor naar school? Ontdek de vesten voor jongens in een neutrale kleur en een subtiele hint naar Nachtwacht, jongens jeans waar je alles mee kan combineren en jongens polo’s in leuke kleuren met een kleine fotoprint. De kleuren van de jongenskleding zijn geïnspireerd door het kleurenpalet dat Wilko draagt in de Tv-serie Nachtwacht. Geen opvallende flashy kleuren maar neutrale tonen blauw. Je kan het overal bij combineren en het is een stoere collectie. Kies welke artikelen jij leuk vindt en rock your outfit! Ideaal voor naar school of een namiddagje spelen in het bos met vriendjes.

Snuister rond op de webshop van JBC en ontdek ook de andere Studio 100 collecties. Fan van Rox, Samson, Plop of Maya de Bij? De exclusieve collecties bij JBC vervullen de dromen van je kleine spruit. Ze gaan eens zo graag naar school in hun favoriete jongens outfit.