Mid season sale: 30% wordt 50%
+ artikelen toegevoegd!

Mid season sale: 30% wordt 50% + artikelen toegevoegd! Shop nu

Studio 100 - Jongens

24 van 65 items

Kleding voor jongens van Studio 100

De leukste Studio-100 collecties shop je exclusief bij JBC

Zowel kleine als grote jongens showen graag hun karaktertje met hun kleding. Bij JBC houden we rekening met hun leefwereld en ontwerpen we exclusieve collecties waar zij zich helemaal in kunnen uitleven. Uniek, comfortabel én met hun favoriete TV-figuurtjes, ideaal!

Een echte Viking voel je je in de jongenskleding van Wickie. Een collectie voor stoere jongens die hun mannetje kunnen staan. Mysteries en raadsels oplossen doe je in de jongenskleding van Nachtwacht. Kies een jongens jeans en combineer met een sweater voor jongens met een allover print. Cool & comfy! Rondhuppelen doe je in een vrolijk jongens hemd van Maya, racen naar school in je comfy jongens broek met T-shirt voor jongens met fotoprint van Rox en meedansen met de kabouterdans doe je in een T-shirt voor jongens met een hint naar de kabouterfiguren Plop, Klus, Lui of Kwebbel. Samson vervolledigt de collectie.

Voor elke stijl en gelegenheid, kinderkleding van Studio 100-collecties

Ga jij voor sweaters voor jongens met stoere opschriften, jongens T-shirts met allover prints, jongens hemden met een twist of neutrale vesten voor jongens voor ergens over aan te trekken. Combineer met een neutrale broek voor jongens of jongens jeans zodat je top helemaal in de kijker staat. Is je jongens broek met een allover stoere print? Kies dan voor een neutrale shirt. Ga jij voor flashy kleurtjes of verkies jij liever neutrale kleuren? Straal in wat jij leuk vindt en ga met plezier naar school in je nieuwe outfit.

Zusje kiest voor K3, Maya, Heidi én zoveel meer in de leuke Studio 100-collecties voor meisjes. Winkelmandje gevuld voor alle kids jong en oud? Geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel of vanaf 25 euro bij je thuis. Kindjes ongeduldig aan het wachten op hun nieuwe outfit? Geen nood, bij JBC geniet je van een snelle levertermijn!