Maya - Jongens

6 van 6 items

Kleding voor jongens Maya De Bij

Rondfladderen in comfy kleding van Maya de Bij, exclusief bij JBC

Je kleine (b)engel ook een grote fan van Maya de Bij? De Maya de Bij film al 3 keer gezien? Shop online bij JBC de exclusieve Maya-collectie met de leukste kinderkleding van maat 92 tot en met maat 122. Jongens genieten van T-shirts voor jongens, polo’s voor jongens, shorts en jongens broeken. Combineer met een vest voor jongens, ideaal voor in de zomer ‘s avonds of voor in de winter onder je dikke winterjas voor jongens. Nog stoere sneakers aan en je bent klaar voor de zotste avonturen met Maya de Bij en haar vriendjes Max de Worm, Shelby de Slak en Willy natuurlijk.

De jongens kleding is gemaakt uit comfortabele materialen, waardoor je kleintje er uren in kan spelen. Geen zorgen van hemdjes voor jongens die niet goed meegeven, maar T-shirts waar ze naar hartenlust in kunnen ravotten. Win jij samen met je vriendjes de honingspelen?

Voor echte Maya de Bij fans

Echte Maya-fans genieten van de leukste Maya-prints op hun kleding. Zowel fotoprints met Maya de Bij op hun shirt als jongens polo’s met de vriendjes van Maya zoals Bertrand of Willy. Combineer met een jongens jeans in de winter en herfst, in de zomer en lente ga je voor een short voor jongens. Kies voor een neutrale kleur zodat je bloes met Maya hélemaal in de kijker staat. De collectie is zo gemaakt dat je alle kledingstukken met elkaar kan combineren. Shop je favoriete artikelen op JBC.be, van top tot teen in kinderkleding van je favoriete bijtje.

Zusje ook een fan van Maya? Geniet ook van de Maya De Bij kleding voor meisjes! De kids gingen nog nooit zo graag naar school in hun favoriete outfit. Maya yaya!