Mid Season Sale: tot -50% korting!*

Mid Season Sale: tot -50% korting! Shop nu *

#familystories - Jongens

#familystories voor het hele gezin
#familystories voor het hele gezin
#familystories voor het hele gezin

De gezelligste tijd van het jaar

Krijg jij ook een nostalgisch warm gevoel vanbinnen bij de gedachte aan de feestdagen? Trek een cosy onesie of pyjama aan en duik samen de gezelligheid in. #twinningiswinning

22 van 22 items

Jongens kleding - #familystoriesjbc

Welk item kies jij voor mama, papa, broer, zus en jezelf?

In de collectie #familystoriesjbc, ontdek je kledingstukken met een verhaal achter. Van bedreigde diersoorten tot sweaters voor elk gezinslid van de familie. Match met het hele gezin en vertel jullie verhaal. Kies welk jongens T-shirt jij het leukste vindt en combineer met een jeansbroek voor jongens. Zo valt je T-shirt of sweater extra op en wordt het de eyecatcher van je outfit. Fun gegarandeerd!

Een leuke gezinsuitstap gepland? Ga met het gezin langs een JBC-winkel of shop online jullie favoriete #familystoriesjbc kledingstukken. Geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel of vanaf 25 euro bij je thuis. Ander maatje nodig? Stuur gratis retour.

Vertel jullie verhaal dankzij de kleding van #familystoriesjbc

Maak de leukste, knotsgekke foto’s met het hele gezin en deel het via jullie sociale media. Tag #familystoriesjbc en #JBCfamily en laat ons jullie leukste outfits zien. Wie weet worden jullie wel op de Instagram- of Facebookpagina van JBC getoond?!