Mid Season Sale: tot -50% korting!*

Mid Season Sale: tot -50% korting! Shop hier *

Zwemoutfits voor jongens

Geen producten gevonden met de huidige filters. Klik hier om de filters te resetten.

Zwemoutfits voor jongens

De leukste zwemoutfits voor jongens, voor klein en groot

Hippe prints en felle kleurtjes, de jongens zwemkleding brengt je helemaal in zomerse sferen. Aansluitende zwemshorts voor jongens vind je in leuke kleurtjes met sportieve strepen, losvallende zwemshorts zijn er in flashy kleurtjes met hippe prints. Ze zijn gemaakt van comfortabel materiaal, zo voel je je de hele dag gelijk een visje in het water. Kleine kids willen we beschermen tegen de zon, in plaats van een T-shirt aan te trekken voor in te zwemmen en niet te verbranden, vind je bij JBC UV-beschermende zwemshirts mét leuke prints.

In de collectie vind je ook andere benodigdheden ideaal voor op vakantie te vertrekken. Handdoeken met leuke prints, rugzakjes voor naar het strand en een trolley voor mee op vakantie, de ideale grootte voor je jongens kleding, zwemaccessoires en gadgets mee te nemen op vakantie. Zonnecrème mee in je toiletzak? Vergeet ook zeker geen jongens pet mee te nemen, extra bescherming tegen de zon én stoer, id-e-aal. Als final touch, kies je een leuke zonnebril voor jongens uit. Ga jij voor bruin, blauw, aviator model of met een print?

Toffe accessoires voor aan het zwembad, ideaal voor op vakantie

Geef toe, een leuk luchtbed waar je in het zwembad mee kan ravotten kan niet ontbreken. Bij JBC ontdek je luchtbedden in leuke vormen, zoals bijvoorbeeld een ananas! Gaan jullie op vakantie waar een strand en zee is of naar de zee in België? Vergeet zeker je watersandalen voor jongens niet. Ideaal voor je voetjes te beschermen tegen de harde ondergrond in de zee. Hélemaal gereed voor de golven te trotseren samen met papa. Voor aan het zwembad kies je slippers, die gooi je direct uit en plons, het water in. Na het water trek je je leuke badcape aan waarna je lekker onder de parasol kan genieten van het zonnetje. Douche in en ‘s avonds kies je voor een korte broek voor jongens en een T-shirt voor jongens in een leuk kleurtje. Waar blijft die vakantie?!