Ontvang nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Info

Ontvang nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Info

Blazers en bombers

5 van 5 items

Blazers en bombers

Op zoek naar een klassieke blazer of een stoere bomber om je outfit te vervolledigen? Dan ben je bij JBC aan het juiste adres voor jassen. Beide items kunnen zowel door dames, heren, kids en baby’tjes gedragen worden en kunnen je een stoere of (casual) chic look geven. So to blazer or to bomber? That’s the question!

In de kleerkast van zakenmannen of -vrouwen kan een blazer niet ontbreken. Het geeft elke outfit instant een chique business look, of je het nu combineert met een pantalon, jeansbroek of rok. Ook buiten de werkuren kunnen blazers een chique toets geven aan je outfit, bijvoorbeeld over een leuk hemdje of dat mooie kleedje om naar een fancy party te gaan! Blazers voor kindjes en baby’s zijn eveneens bij JBC te vinden, weliswaar niet om naar het werk te gaan, maar om een goede indruk te maken op de eerste schooldag of bij het eerste familiefeestje natuurlijk! ;-)

Stoere bomberjacks begonnen als een trend, maar zijn nu niet meer weg te denken uit het vast aanbod jasjes. En met reden! Bombers geven je outfit een stoere toets en toveren een meer basic outfit zo om tot een coole look, jaloerse blikken verzekerd! Voor de papa’s en jongens hebben we stoere sportieve bomberjassen, voor de mama’s en meisjes stoere bombers met een girly kantje.

Dus blazer of bomber? Welke van de twee kies jij? Beiden zijn ook toegestaan! ;-) Shop ze nu in jouw favoriete JBC-winkel of online.

JBC, daar straal je mee!