RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

Lange broeken

1 van 1 items

Lange broek

Een lange broek saai en onorigineel, no way! Dan heb je onze collecties nog niet gezien. Van werk of school, tot fitness, party of verjaardagsfeestje, een broek is altijd en voor iedereen geschikt. Bovendien zijn ze mooi én praktisch, win-win dus!

Voor dames en meisjes is een lange broek een leuke afwisseling voor een rok of kleedje. Het aanbod bij JBC is bovendien zo breed dat er honderden leuke combinaties mogelijk zijn! Combineer bijvoorbeeld een oversized sweater met een (nep)leren broek voor een stoere look, een jeans met een basic T-shirtje voor een meer casual outfit of een geklede broek in combinatie met een hemdje en blazer voor een business look. Dit geldt ook voor je kids. Stop je mini me eens in een schattige jumpsuit of een leuke matching jeans voor jou en je dochter, want twinning is winning, toch? Bovendien hebben onze lange broeken voor kids een verstelbare taille, waardoor deze broeken als gegoten gaan zitten!

Heren en jongens dragen dagelijks een lange broek. Opdat hun outfits niet saai en eentonig zouden worden, hebben wij bij JBC gezorgd voor voldoende diversiteit in ons aanbod herenbroeken. Lange broeken zijn dan ook te vinden in uiteenlopende maten, kleuren, materialen en stijlen. De ene dag een jeansbroek, de andere dag een chino en de volgende een cargobroek. Wie zegt nu nog dat broeken gaan vervelen?

Ook voor baby’tjes hebben we een ruim aanbod aan lange broeken, van jeans tot sweatbroeken, waarin ze hun middagdutje kunnen doen of waarin ze, naarmate ze ouder worden, naar hartenlust kunnen kruipen en ontdekken!

Ontdek nu alle broeken in je favoriete JBC-winkel of online!

JBC, daar straal je mee!