Jeansbroeken

17 van 17 items

Jeansbroeken voor kinderen

Jeansbroeken voor kinderen

Een kinderbroek die je met alles kan combineren? Een jeans! Bij JBC hebben we ervoor gezorgd dat de jeans goed zitten door de comfortabele stretchy stof waardoor de kids er een hele dag in kunnen spelen, ravotten, genieten...kortom de wereld ontdekken. Combineer met een T-shirt voor kinderen en een sweater of een hemdje met cardigan. Bij JBC vind je kinderkleding voor elk kind! De jeans hebben een verstelbare en/of elastische taille waardoor je wat langer van je favoriete jeans kan genieten.

Denim fit guide

Vind jij het niet zo makkelijk om de juiste jeans te vinden? Wij ook niet! Broeken kopen is niet altijd even handig. Een helpend handje nodig? De jeansbroeken voor kinderen bij JBC hebben voor elke fit een andere naam. Één keer passen welke je goed vindt zitten, de naam onthouden en de volgende keer weet je direct welke broeken jou goed zitten.

De jongens hebben de keuze tussen Joey, Thomas en Simon. Kies voor Joey als je graag een skinny jeans broek wilt, deze zitten wat strakker rond het been. Ideaal voor een stoere skate outfit. Thomas, heeft een skinny straight fit, waardoor deze nog steeds rond het been zit gelijk een skinny jeans maar de pijpen lopen iets rechter. Last but not least, Simon is een slim fit jeans, deze zitten losser aan het been en de pijpen lopen recht af. Dit zorgt voor een trendy, vlotte look.

De meisjes hebben de keuze tussen Marie en Jill of Elise. Wil je een jeans met een elastische taille die rond het been aansluit? Dan zijn de Elise - jeggings van de BESTies-collectie echt iets voor jou. Een jegging is een legging gemaakt uit jeansstof en kan je dus ook perfect combineren met een meisjes kleedje. Liever een gewone skinny jeans? Dan kies je voor Marie. Je vindt ze met pailletten, glitter of zonder, verwassen of net niet en zoveel meer. Liever een trendy, vlotte look? Dan is de slim fit jeans, Jill, de juiste keuze. Ze zitten losser aan het been en je kan ze een paar keer oprollen voor een nonchalante look.

Ecologische I AM-collectie

De ecologische I AM - collectie van JBC is een collectie gemaakt van duurzame en innovatieve materialen. Ontdek zeker de recycled jeans, die gemaakt zijn uit oude jeans. Hoe cool is dat?! Met deze collectie ben je milieu-en modebewust!

Shop nu je favoriete jeans online, niet zeker van het maatje? Geniet van gratis retour!