Ontvang nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Info

Ontvang nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Info

Kleedjes

5 van 5 items

Kleedjes

Dames, met de juiste outfit kunnen jullie de wereld aan en met een leuk kleedje zit je altijd goed!

Ga voor een mooie blousejurk op het werk, in combinatie met een damesblazer en een deftige veterschoen en jouw look is zo werk-proof! Vervang je veterschoen door een elegante hak en je kan zo door naar de after work party!

Feestje gepland of op zoek naar een Kerstkleedje? Wil je graag een mooie cocktailjurk, een shiny glitterkleedje of een unieke feestjurk? Je vindt het bij ons! Heeft jouw mini me ook een leuk verjaardagsfeestje van haar vriendinnetje in de agenda staan? Ook voor meisjes hebben we leuke casual én chique kleedjes, die bovendien goedkoop én comfortabel zijn!

Ten slotte vind je bij ons ook leuke zomerjurkjes! Stijlvol op de boulevard paraderen of een ijsje gaan eten in de stad doe jij als geen ander in onze super toffe zomerkleedjes!

Voor elke gelegenheid kan je bij JBC terecht voor een leuk kleedje. Ga je voor een aansluitend model om je rondingen in de verf te zetten of liever iets losser om je buikje te verbergen? Zwart of met print? Glitters all the way of liever wat simpeler? De keuze is aan jou!

Shop nu jouw favoriete kleedje in een van onze JBC-winkels of online!

JBC, daar straal je mee!