RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

0 van 0 items

Geen producten gevonden met de huidige filters. Klik hier om de filters te resetten.

Legging

“Een legging is geen broek”, ook al vaker gehoord? Wel, fout gedacht! Een legging is wel degelijk een broek en bovendien geschikt voor heel wat verschillende gelegenheden, van de sportschool tot een feestje!

Ga stijlvol joggen in het bos, naar de fitness of naar de dansles met een mooie en comfortabele legging aan. Combineer met een basic T-shirtje en sporten was nog nooit zo leuk!

Ook voor feestjes zijn leggings geschikt. Ga voor een leren legging met een oversized hemd of blouse, een leuke cardigan erover en eventueel afwerken met een riempje of een statement juweel et voilà, wedden dat iedereen jaloers zal zijn op jouw outfit? Bovendien is je look super comfy en perfect om er de hele avond in te swingen!

Wintertime! Voor zij die hun panty al gescheurd hebben nog voordat ze er naar gekeken hebben, komt de legging als geroepen! Ze scheurt niet, is makkelijk aan te trekken, zakt niet af en is een warme en comfortabele basis voor onder je kleedje of rok. Warm, mooi en comfortabel = een driedubbele win!

Overtuigd? Koop dan snel een legging in jouw favoriete JBC-winkel of online in onze webshop! Maar let op, vanaf het moment dat je een legging aantrekt, zal je ze nooit meer willen uitdoen! ;-)

JBC, daar straal je mee!