RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15, €20...!* Shop nu

T-shirts en tops

18 van 35 items

T-shirts, tops en longsleeves

T-shirt en tops zijn onmisbare items in ieders garderobe. Ze zijn ideaal als basics en kunnen eindeloos gecombineerd worden. Bij JBC shop je ze voor elk lid van de familie in één winkel, is dat niet handig? Verder bieden we in onze collectie ook bovenstukken aan van biokatoen, wat zorgt voor een verhoogde duurzaamheid. Bovendien zijn onze t-shirts, tops en longsleeves voor elke gelegenheid geschikt.

Werkdag! Kostuum of deftig kleedje aan en de werkweek kan weer beginnen. Werken, werken en dan eindelijk casual Friday, laat je kostuum in de kast en ga voor een basic polo op warme zomerdagen en voor een deftige en warme longsleeve in de winter.

Partytime! Kies voor een glittertop of een feestelijk hemd en je bent in no time partyproof! Ready to dance the night away!

Time to work out! Trek een basic T-shirt en je sportbroek aan en klaar om al die koekjes van deze namiddag of die frietjes van gisterenavond eraf te zweten, fieuw!

Zzzz, time to chill! Een comfortabele longsleeve aan, kamerjas erover, dekentje op de schoot en een romantische komedie of voetbalmatch op TV, wat verkies jij? ;-)

Elke dag van het jaar! Wanneer je kids hun T-shirt of longsleeve van K3 of Wickie aantrekken, zullen ze dit nooit meer willen uittrekken, geloof ons! Tenzij ze misschien eentje van Prinsessia of Rox in de plaats krijgen natuurlijk! Je kids kleden was nog nooit zo makkelijk met onze verschillende collecties!

Haast je naar een van onze JBC-winkels of online shop en start mixing & matching!

JBC, daar straal je mee!