Baby Days: 20% korting op alle baby- en zwangerschapscollecties!*

Baby Days: 20% korting op alle baby- en zwangerschapscollecties!*

Kom Op Tegen Kanker Kom Op Tegen Kanker
Kom Op Tegen Kanker

JBC heeft dit voorjaar sportieve plannen: in de aanloop van het WK Wielrennen in september willen we samen met Kom op tegen Kanker de allergrootste ploeg tegen kanker vormen: de “Gelijk nen Echte”-ploeg. Ine Beyen, ex-profwielrenster, reportagemaker voor Vive le Vélo en kopvrouw van de ‘Gelijk nen Echte’-ploeg organiseert allerlei leuke wieler uitdagingen. Ine is ook te zien op onze campagnebeelden voor de Kom op tegen Kanker-collectie.

Wij willen met de hele #JBCfamily alle families een hart onder de riem steken die deze steun kunnen gebruiken. Met deze steun helpen we mee kanker te vermijden, te bestrijden en te verzachten. En daarom strijden wij mee. Jij ook? Samen smeren we onze benen in om te steunen. Ontdek onze Kom op tegen Kanker-collectie met professionele wieleroutfits, een twinning collectie voor heel het gezin en Vive le vélo.

Bij de vrijetijdscollectie gaat 15% van de omzet naar Kom op tegen Kanker

Bij de Vive le Vélo T-shirts gaat de omzet integraal naar Kom op tegen Kanker

Bij de Santini wielertenues gaat 20% van de omzet naar Kom op tegen Kanker

3 collecties, 1 doel

Fiets jij ook mee Gelijk nen Echte in onze Kom op tegen Kanker-collectie?

Kom Op Tegen Kanker

De Wielersport zit in onze genen. JBC-oprichter Jean-Baptiste Claes, ex-profwielrenner, reed zelfs verschillende keren mee in de Tour de France. Ook Bart en Ann zijn fervente fietsers en grote sportliefhebbers.

Lees het interview op de blog

Ine Beyen probeert voor de actie ‘Gelijk nen echte’ zoveel mogelijk Vlamingen aan het fietsen te krijgen. Ook Geert De Vlieger, ex-profvoetballer steunt mee dit initatief.

Lees het interview op de blog
Kom Op Tegen Kanker

Enkele van onze #JBCfamily van het hoofdkantoor doen alvast mee.
Lees hier hun verhalen op de blog!

Zij doen alvast mee