• Gratis thuislevering vanaf €25

  • Gratis levering in JBC-winkel

  • Gratis retour, ook in de winkel

  • 60 dagen bedenktijd

Kom Op Tegen Kanker Kom Op Tegen Kanker

Steun mee het goede doel met de Kom op tegen kanker-collectie

Ook dit jaar willen we samen met de hele #JBCfamily alle families een hart onder de riem steken met de allergrootste ploeg tegen kanker: de “Gelijk nen Echte”-ploeg. De collectie is bevat leuke prints met een knipoog naar wielrennen zodat jij 'Gelijk nen echte' kan meedoen. Professioneel of amateur, jong of oud, met vrienden of met het gezin, aan topsnelheid of lekker rustig; maakt niet uit, als we maar samen bewegen en strijden tégen kanker.

Op de beelden kan je MOMster Elisa Guarraci zien en haar gezin. Ook zij steunt graag dit goede doel, want vorig jaar verloor ze haar dierbare vriendin – en JBC MOMster – Lara Switten aan baarmoederhalskanker.

Bij de vrijetijdscollectie gaat 7,5% naar Kom op tegen Kanker

Bij de Santini wielertenues gaat 20% naar Kom op tegen Kanker

Met deze steun helpen we mee kanker te vermijden, te bestrijden en te verzachten. Trap jij ook gelijk nen echte mee met heel het gezin voor Kom op tegen Kanker?

2 collecties, 1 doel

Kom Op Tegen Kanker

De Wielersport zit in onze genen. JBC-oprichter Jean-Baptiste Claes, ex-profwielrenner, reed zelfs verschillende keren mee in de Tour de France. Ook Bart en Ann zijn fervente fietsers en grote sportliefhebbers.

Lees het interview op de blog

Trap jij ook mee Gelijk nen Echte in onze ‘Kom op tegen Kanker’-collectie?

Zij alvast wel! Lees hier hun verhalen op de blog.

Kom Op Tegen Kanker

“Lara ademde ‘family first’. We hebben beloofd dat we haar zouden blijven herinneren, eren en de lessen die we van haar mochten leren, zouden implementeren in onze eigen levens. Als gezin smeren we onze benen in om dit goede doel te steunen. We staan dan ook model voor deze collectie met heel ons hart.”

Kom Op Tegen Kanker

“Toen ik vernam dat wij, JBC, Kom op tegen Kanker gingen steunen, kon ik niet anders dan meedoen. Ik verloor onlangs mijn vader aan kanker en zeer recent een hartsvriendin. Ik weet dus welk leed kanker kan veroorzaken. Het ondersteunen van onderzoek is dan erg belangrijk. Als fervente wielertoerist ben ik altijd te vinden voor een ritje met de vrienden en een biertje achteraf."

Kom Op Tegen Kanker

Spotted op instagram