Baby Days: 20% korting op alle baby- en zwangerschapscollecties!*

Baby Days: 20% korting op alle baby- en zwangerschapscollecties!*

Basics - Meisjes 2-7 jaar

5 van 5 items

Basics - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes basics 2-7 jaar

Basics zijn de basis. Iedereen heeft ze nodig. Ze zijn praktisch, want goed voor elke dag. En ze vormen de basis van je garderobe. Je kan basisstuks immers naar hartenlust met andere meisjeskleding combineren. Een hoopje basic meisjes T-shirts en jeans zijn een must in je kleerkast. Shop je kwaliteitsvolle meisjes basics online bij JBC, van maat 92 tot en met 134, in verschillende kleuren zoals wit, roze en donkerblauw. Gratis levering in de winkel, gratis retour.

Basic T-shirts voor meisjes

Effen meisjes T-shirts kan je op elk onderstuk dragen: broek of rok, effen of met print,... Eindeloos combineerbaar en dus onmisbaar. Ook basic T-shirts met streepjesprint zijn een tijdloze classic die overal bij past. In de winter komen basic longsleeves of coltruitjes voor meisjes zeker van pas. Als extra isolerend laagje onder een meisjes vest houden ze je dochter lekker warm.

Basic meisjes jeans

Jeans voor meisjes staan met alle bovenstuks. Met een effen T-shirt of meisjes trui erop heb je een goede basisoutfit. Daar trek je je kleine meid dan nog een leuke meisjes jas bij aan en klaar is kees. Je hebt haar in 1-2-3 aangekleed. Basics: tijdbesparend én altijd in fashion! Vul je collectie basics aan met trendy stuks, die je bij onze new arrivals vindt.