Mid Season Sale: tot -50% korting!*

Mid Season Sale: tot -50% korting! Shop hier *

Jassen en vesten - meisjes 2-7 jaar

23 van 23 items

Jassen - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes jassen 2-7 jaar

Hét onmisbare item van meisjeskleding in het druilerige België: de meisjesjas. Hij beschermt je dochter tegen regen en kou. Maar let op! Ze moet hem elke dag naar school dragen, tijdens de speeltijd,... Hij moet dus niet alleen functioneel maar ook een lust voor het oog zijn, anders wil ze haar jas niet aan. Mooie en duurzame meisjes jassen vind je online bij JBC, van maat 92 tot 134 en in de mooiste kleurtjes als roze, kaki en donkerblauw. Voor elk meisje wat wils.

Meisjes jassen voor girly girls

Onze donsjassen voor meisjes zijn niet alleen warm, ze zijn ook licht en compact. Wisselvallig weer op schoolreis? Gelukkig heeft mama jouw donsjasje in je schooltas gestoken. Dat vouwt makkelijk op, neemt weinig plaats in beslag en is toch lekker warm wanneer het kwik een beetje zakt. Praktisch, én met een sportieve look. Ben je meer van het klassieke? Een wollen meisjes mantel voor jou! Heb jij een hippe girl in huis? Dan huppelt mini me in een cosy teddy coat voor meisjes rond.

Jassen voor stoere meisjes

Houd je meisje warm in stijl. De parka is de meisjesjas bij uitstek voor girls met attitude. Hij beschermt je tegen weer en wind én ziet er keistoer uit. Is het echt koud? Dan kleed je je in laagjes: T-shirt, longsleeve, vest en parka voor meisjes! Regenachtig? Dan moet je een regenjas aan. Last but not least: de meisjes jeansjas mag niet in je prinsesje haar kleerkast ontbreken. Draag 'm op een stoere jeans voor een double denim look of op een meisjes kleedje in de zomer.

Overtuigd? Koop je meisjes jas online op onze webshop en profiteer van de gratis levering in JBC-winkels of thuis vanaf €50. Past er iets niet? Dan stuur je het gewoon gratis retour.