Dubbele JBC-punten bij elke aankoop! Info

Ontvang nu dubbele JBC-punten bij elke aankoop en spaar voor korting! Geldig op JBC.be en in alle JBC-winkels. Info

Truien en cardigans - Meisjes 2-7 jaar

24 van 84 items

Truien - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes truien 2-7 jaar

Bij JBC vinden we het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in zijn vel. Jonge meisjes kunnen al eens onzeker zijn, maar wij helpen jouw kleine meid stralen in de mooiste meisjeskleding. Die draagt ze dan vol zelfvertrouwen naar school.

Trui meisjes online shoppen

Mama, shoppen is leuker met twee. Je hoeft er niet eens de deur voor uit te gaan. Surf samen met je dochter naar de JBC webshop. Neem je tijd om online door de nieuwe collectie truien te snuisteren en kies de mooiste meisjes trui voor haar uit. JBC heeft een grote keuze aan kleuren als roze, rood en donkerblauw, verschillende prints en materialen. En uiteraard verschillende maten, gaande van maat 92 tot en met maat 134.

Verschillende soorten truien en sweaters voor meisjes

Een wollen meisjes trui of vest heeft een luxe uitstraling en is perfect als extra laagje over je longsleeve. Een sweater voor meisjes ziet er weer wat meer comfy en chill uit. Die haal je dus voor een speeldate uit de kast. Kijk zeker eens naar de exemplaren van Family Stories. Die zijn extra leuk: ze hebben toffe quotes en matchen met mama, papa, broer of zus. Twinning is winning!

Op zoek naar een milieuvriendelijke trui voor meisjes? Dan moet je bij I AM zijn. Deze collectie gebruikt ecologische stoffen zoals biokatoen en lyocell, voor minder impact op mens en natuur. Mooi én duurzaam!

Meisjes truien met leuke versiering, glitter en pailletten

Iedereen weet het: kleine meisjes houden van prints, glitter én pailletten. Hoe meer sparkle, hoe liever! Dat ontaardt soms in een echte aanslag op de goede smaak. JBC geeft ze die glitters en schitters graag, maar overdrijft er niet in. Een opschrift van pailletten, een subtiele glitterprint of een leuke fotoprint van K3.

De personages van Studio 100 zie je ook op veel meisjes truien en cardigans opduiken. Prinsessia, Samson, Kaatje, Plop en Maya de Bij zijn allemaal van de partij. Met een outfit van haar favoriete tv-held maak je je prinsesje zeker blij. Onze snelle levertermijn en het gratis retourbeleid, daar wordt mama ook vrolijk van!