Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop!*

Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Meer info

Accessoires - Meisjes 7-14 jaar

24 van 229 items

Accessoires - Meisjes 7 tot 14 jaar

Meisjes accessoires 7-14 jaar

Accessoires voor meisjes, een must voor je look hélemaal af te maken en een leuk accent toe te voegen aan jouw outfit. Van sjaals, handtassen tot leuke sleutelhangers, bij JBC vind je het allemaal! Snuister rond en geef die extra finishing touch aan je outfit.

De beste accessoires voor elk seizoen

Bij JBC hebben we een ruim aanbod van de leukste accessoires voor elk seizoen. Voor de winter zijn er comfy kousenbroeken, kies voor een kleur met of zonder glitter die past bij jouw kleedje of rokje. Sjaal, muts en handschoenen voor meisjes mogen natuurlijk niet ontbreken om de koude winterdagen te kunnen trotseren. Voor de perfecte lente look hebben we hippe kniekousen om jouw outfit die extra finishing touch te geven en voor de overgang van kousenbroek naar blote benen toch wat aangenamer te maken. Maak je zomeroutfit af met een leuke meisjes accessoires en ga voor de herfst voor een paar juwelen om een leuk accent toe te voegen aan je herfstlook. Fashionable het héle jaar door met JBC!

Ontdek ook de leuke gadgets die jouw look extra fun geven. Denk maar aan leuke sleutelhangers, haarbandjes en zoveel meer. Shop nu online en geniet van gratis levering in jouw JBC-winkel of vanaf €50 bij je thuis. Wat je niet leuk vindt, stuur je gratis retour!