Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop!*

Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Meer info

Heidi kleding voor meisjes

Geen producten gevonden met de huidige filters. Klik hier om de filters te resetten.

Studio 100 - Heidi kleding voor meisjes

Girly meisjeskleding in de Heidi-collectie van JBC!

Swingt jouw dochtertje ook zo graag op de intro van Heidi? Zo schattig! Het kleine meisje van Studio 100 is een pittige en levenslustige kleine meid die houdt van al het moois in de bergen. Bij JBC hebben we exclusieve collecties ontworpen speciaal voor kinderen hun leefwereld. Ontdek de Heidi-collectie met zwierige jurkjes voor meisjes en rokjes met de leukste kleurtjes en prints. Zo huppelt je kleine meid naar de schoolpoort in haar fleurig meisjes outfitje.

Combineer je rokje voor meisjes met een meisjes T-shirt met Heidi print op en straal in je favoriete meisjes outfit. Nog een leuke cardigan erop en je kan zo met Heidi en haar vriendjes mee op avontuur! Mix & match wat jij leuk vindt en ontdek de wereld!

Vrolijke en speelse details!

De meisjes kleding van de Heidi-collectie heeft leuke prints voor vrolijke meisjes. Denk maar aan een hippe dotprint, fantasierijke prints én zoveel meer. De kleuren in de collectie komen terug van Heidi: denk maar aan rood zoals Heidi’s outfit in de serie, blauw van de hemelblauwe lucht waar Heidi zo graag in wandelt en groen van de bergen en natuur rondom haar. Denim kan natuurlijk niet ontbreken in deze collectie, meisjes jeans kan je namelijk met alles combineren, ideaal!

Houdt jouw kleine meid ook van de natuur en ravotten, kortom de wereld ontdekken? Is ze een echte Heidi? Ontdek dan snel de nieuwe collecties van Heidi bij JBC! Shop online wat zij leuk vindt en schitter in je favoriete Heidi-outfit. Geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel of vanaf €50 bij je thuis. Wat niet past, stuur je gratis retour!