Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop!*

Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Meer info

I AM, duurzame kleding voor meisjes

I AM collectie JBC meisjeskleding
I AM collectie JBC meisjeskleding
I AM collectie JBC meisjeskleding

Kleine stapjes richting een duurzame wereld en grote sprongen wanneer jullie er met het ganse gezin op uittrekken in de natuur. Onze duurzame I AM collectie in natuurlijke materialen en kleuren gaat vrolijk mee op pad. Zodat we samen zorg kunnen dragen voor elkaar en de planeet.

De nieuwe I AM collectie is geverfd met natuurlijke verfstoffen uit planten, fruit en groenten. Er worden geen chemicaliën gebruikt, dus ook nog eens goed voor je huid.

15 van 15 items

I AM, duurzame kleding voor meisjes

I AM, mode-én milieubewuste meisjeskleding

Fashionable én goed voor het milieu? Dat is de meisjeskleding van de I AM collectie bij JBC. Stijlvolle stuks die ecologisch gemaakt zijn, rekening houdend met het milieu en de mens. De meisjes kleding is gemaakt uit duurzame en innovatieve materialen zoals bamboe, polyester gemaakt van petflessen, lyocell, biokatoen en gerecycleerde denim.

Van meisjes T-shirt uit biokatoen, meisjes sweaters uit lyocell tot regenjasjes uit gerecycleerd polyester, je ontdekt het allemaal op de webshop van JBC! De kinderkleding bestaat uit stijlvolle kledingstukken in leuke kleurtjes, prints en opschriften. Ontdek midi-rokken, salopettejurken tot klassieke hemdjurken. Mode- én milieubewust, ideaal toch?!

Gerecycleerde meisjes jeans uit oud denim

In de ecologische I AM collectie van JBC ontdek je gerecycleerde meisjes jeans die gemaakt is uit oude ingezamelde jeans. Zo draag jij een meisjes jeans die goed is voor het milieu én die mooi past! In de winter geniet je van donkere wassing en in de lente van een lichtere. De jeans is er zowel voor meisjes, jongens, dames als heren. Ontdek ook de trendy salopettejurken, hélemaal in!

Match met mama in je favoriete trui, jasje of rok. Samen trendy, duurzaam, eerlijk en ethisch: op-en-top!

Plus: traceer waar jouw kledingstuk van komt en lees meer over het bedrijf waar jouw kledingstuk is gemaakt. Deze knop vind je bij de meisjeskleding boven de wasvoorschriften.