Baby Days: 20% korting op alle baby- en zwangerschapscollecties!*

Baby Days: 20% korting op alle baby- en zwangerschapscollecties!*

Studio 100 collectie voor meisjes

24 van 68 items

Studio 100 kleding voor meisjes

Vrolijk en hip naar school in je favoriete outfit van Studio 100

Draai een keer in het rond, stamp met je voeten op de grond… Bij jullie thuis ook kids die vaak dansen voor de TV terwijl ze kijken naar hun favoriete programma van Studio 100 of Ketnet? Bij JBC leven we ons helemaal in in de leefwereld van de kinderen. Daarom ontdek je exclusieve collecties van hun favoriete TV-idolen op de webshop van JBC.

Heeft je dochter ook een grote fantasie? En haalt ze gekke fratsen uit? Dan hoort daar een gepaste outfit bij! Op naar de webshop van JBC, waar je een uitgebreid aanbod aan kinderkleding van Studio 100 vindt. Je kapoen voelt zich geweldig in een outfit van haar grote idool. De kleurrijke meisjes rokjes, speelse meisjes truien met een portie glitter, laten haar stralen.

De leukste meisjeskleding van je kleine meid haar Studio 100-idolen!

Huppelen als Heidi in de bergen doe je in een zwierig meisjes rokje met T-shirt met Heidi print erop. Een beetje gek doen doe je in de comfortabele meisjeskleding van Kaatje en vrolijk rondfladderen doet je kleine meid in haar favoriete outfitje van Maya. Dansen op de samsonrock doet je lieveling in een meisjes jeans met felgekleurde meisjes sweater van Samson. Plopperdeplopperdeplop… In de Plop collectie ontdek je stralende kleedjes met bloemenprints, stoere jeanskleedjes om de andere Ploppers te imponeren, knotsgekke jeans salopettes waarin je lekker in kan ravotten en pyjama’s waarin je kan wegdromen naar kabouterland. Droomt je kleine meid ook voor één dag een echte prinses te zijn (of stiekem wel elke dag ;-))? Bij JBC shop je online de exclusieve Prinsessia-collectie. Fleurige kinderkleding en leuke accessoires maken van je dochter een heuse prinses.

Grotere meiden lossen mysterieuze raadsels op in hun comfy outfit van Nachtwacht. Kies een trendy broek en combineer met een T-shirt met opschrift of een meisjes sweater met fotoprint. Spooky! Last but not least… dé originele podium-kleedjes van K3 shop je bij JBC! Van het bekend regenboogkleedje, tot het cheerleaderkleedje van Play-O en zoveel meer. Het kleedje van 20 jaar K3 al ontdekt mét bijpassende riem? Een echt K3-tje op 1-2-3. Zo leuk, dansen en zingen maar!

Zin om thuis te blijven? Shop met je dochter online en laat haar kiezen wat ze leuk vindt. Samen met haar favoriete idool naar school, zo leuk! Geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel. Wat niet past, stuur je gratis retour!