Alle accessoires - Meisjes 2-7

24 van 93 items

Accessoires - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjes accessoires 2-7 jaar

Bij een nieuwe outfit mogen mooie accessoires niet ontbreken. Neem een kijkje op de JBC-webshop tussen onze mutsen, sjaals, zonnebrillen en haaraccessoires. Laat je mini fashionista kiezen en haar outfit een eigen twist geven. Zo wordt haar nieuwe kinderkleding nóg leuker!

Tijdloze accessoires voor meisjes

In de zomer ga je voor een zonnebril met UV-bescherming, in de winter voor een warme set van sjaal, muts en handschoenen. Ook kousenbroeken en sokken voor meisjes vind je bij JBC in effen kleuren als grijs, roze en zwart, zodat ze bij elk kleedje en bij elke gelegenheid passen. In september terug naar school? Met een leuk riempje in je meisjes broek en een hippe, nieuwe boekentas loop je zelfverzekerd door de schoolpoort. Kijk ook eens bij onze new arrivals voor de laatste nieuwe meisjesmode, van maat 92 tot en met 134, om je accessoires mee te matchen.

Trendy meisjes accessoires

Allover print of schattige pompons: ook meisjes voor wie het wat opvallender mag zijn, vinden bij de meisjes accessoires van JBC zeker hun ding. Met de feestdagen dragen ze een glitterkousenbroek en een leuk handtasje bij hun nieuwe feestjurk. Ook Halloween wordt extra stylish want dan kiest jouw mini diva voor haaraccessoires en juweeltjes die bij het thema aansluiten. Nog een paar nieuwe meisjes schoenen erbij en ze kan lekker griezelen, van kop tot teen. Kortom: voor alledag en speciale gelegenheden koop je je accessoires bij JBC. En je krijgt er een gratis levering in je favoriete JBC-winkel en gratis retour bovenop.