Alle kleding - meisjes 2-7

24 van 430 items

Alle kleding - Meisjes 2 tot 7 jaar

Meisjeskleding 2-7 jaar

De kinderkleding bij JBC is enorm gevarieerd. Het blijft niet alleen bij jurken en rokjes. Moderne meisjes willen alle soorten meisjeskleding in hun kleerkast. Of het nu gaat om een gestreept T-shirt op een coole meisjes jeans of een feestjurk met kousenbroek. Ookal zijn ze nog klein, meisjes willen zelf op zoek naar hun eigen stijl.

Surfen jullie regelmatig naar jbc.be? Dan vind je bij de new arrivals steeds de laatste nieuwe items. Onze gratis levering en retour in de winkel zijn natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Schooloutfits voor meisjes 2-7 jaar

Van 's ochtends tot 's avonds lopen meisjes in hun lievelingskleren rond. Om 8u 's morgens wek je je prinses. Ze rekt zich uit in haar fluffy pyjama, doet haar pantoffels aan en gaat samen met mama de trap af. In de badkamer snel even wassen en dan een frisse outfit aan. Topje, sweater en nette broek: de perfecte schooloutfit. Tijdens het ontbijt morst ze sinaasappelsap op haar broek. Aiaiai, terug naar de kleerkast. Dan maar een rokje en kousenbroek aan om naar school te gaan. Hup, de fiets op. We zijn al bijna te laat!

Speelkleding voor meisjes 2-7 jaar

's Avonds haal je haar aan de schoolpoort op. Eens thuis wil je engeltje nog even buiten in de zandbak spelen. Geen probleem, maar wel eerst speelkleren aan. Onze BESTies-collectie is gemaakt om in te ravotten. Helemaal moe gespeeld komt ze na een uurtje weer binnen. Hopla, kleren uit, douche in en je unicorn badjas aan. Nog even televisie kijken, tandjes poetsen en dan gaat het al richting bed. Snel haar pyjama van Studio 100 aan. Tussen al haar knuffels duikt je bengel het bedje in en droomt over avonturen met haar grote helden Maya en Heidi.