€15 korting per €75 op de hele collectie + de meeste JBC-winkels zijn vandaag open! *

€15 korting per aankoopschijf van €75 op de hele collectie + de meeste JBC-winkels zijn vandaag open! *

Jeansbroeken - Meisjes 7-14

Een jeans vormt de basis voor elke outfit, een goed exemplaar is daarom onmisbaar in ieders garderobe. Ben jij op zoek naar dé ideale meisjes jeans? JBC got you covered! Shop per fit of ontdek onze denim fit guide.

24 van 49 items

Jeans broeken - Meisjes 7 tot 14 jaar

Meisjes jeans 7-14 jaar

Marie & Jill? Wat bedoelen we hiermee? Om het je makkelijk te maken tijdens het shoppen hebben we de jeans broeken voor meisjes namen gegeven. Zo weet je de volgende keer direct welke jeans jou goed staat. Vind je het ook niet altijd even makkelijk om een broek te vinden die je goed zit? JBC helpt je! Marie, staat voor skinny jeans. Ontdek ze in blauw, grijs, met pailletten of zonder... Handig voor met botjes in de winter of rol ze een paar keer op in de zomer en combineer met sneakers. Jill, staat voor de meisjes jeans in slim fit, deze zijn wat losser aan het been voor een trendy touch. Beide meisjes broeken zitten zeer comfortabel door de elastische stof zodat je er uren in kan ravotten. De jeans voor meisjes zijn voorzien van handige elastische en/of verstelbare tailles. Zo kan je wat langer genieten van jouw favoriete jeans. Shop meisjeskleding die jij leuk vindt en geniet van de snelle levertermijn. Toch niet helemaal wat je zocht? Niet erg, stuur gratis retour!

Jeans voor meisjes makkelijk om te combineren

Een jeans kan je werkelijk met alles combineren. Maar wil je toch voor een bepaalde look gaan? Bij JBC helpen we je! Een jeans met T-shirt en sweater = comfy and fun. Ga voor een meisjes sweater met een leuke quote of patroon en rock your outfit! Zie je liever een trendy en nette look? Combineer een hemd of blouse met een skinny jeans voor een casual chic look en met een slim fit voor een stoere, trendy touch. Vervolledig je look met een leuke cardigan en your outfit is ready!

I AM-collectie: trendy + ecologisch!

De ecologische I AM-collectie van JBC al ontdekt? Deze collectie is gemaakt van innovatieve en duurzame materialen. De I AM-collectie is er voor dames, heren én kids. Ontdek zeker de recycled jeans, gemaakt van oude jeans. Hoe cool is dat?! Vul je kleerkast met comfy, vlotte en mooie kledingstukken. Met deze collectie ben je milieu-en modebewust, wie wil dit nu niet?