Jeansbroeken voor meisjes 7-14

24 van 35 items

Jeans voor meisjes 7-14 jaar

Eenvoudig online meisjesjeans 7-14 jaar shoppen

Onze jeans voor meisjes krijgen vaak een naam, zoals Sam en Marley. Wat bedoelen we daarmee? Wel, die namen maken het je makkelijk tijdens het shoppen. Zo weet je de volgende keer meteen welke jeans jou goed staat. Ontdek er meer over!

Een overzicht van al onze meisjesjeans

Aan elke naam hangt namelijk een specifieke jeans fit vast. We lijsten ze voor je op:

  • - Sam heeft bijvoorbeeld een superleuke mom fit. Deze jeans heeft een hoge taille en wat ruimere pijpen. Aan de enkels loopt de broek weer wat spitser toe.
  • - Cezanne is een trendy bootcut jeans, met aansluitende taille en bovenbenen. Vanaf de dijen en vooral de knieën valt de jeans wijder.
  • - Marley is een flared jeans. Het grote verschil met de bootcut jeans is dat de flared jeans al vanaf het bovenbeen wijder is. Nog meer bewegingsruimte dus!
  • - Dan heb je nog Marie, een leuke skinny jeans. Die sluit zowel om de taille als rond de benen mooi aan.
  • - Lene is een jeans met een straight fit. De pijpen van deze jeans vallen recht naar beneden en zijn wat losser. De straight jeans zit dus altijd comfortabel!
  • - Een jeans met de naam Dot heeft een paperbag-model. Dat wil zeggen dat de tailleband aansluitend is, maar dat de broek vanaf de heupen wijder is, tot aan de enkels.
  • - Tot slot is er nog Peppa, een culotte jeans! Deze jeans is ook wijder vanaf de heupen én heeft lekker brede pijpen. De culotte heeft vaak een 7/8e lengte, waardoor je je favoriete schoenen nog beter kan showen!

Twijfel je nog over de juiste fit? Ontdek welke jeans fit jij het leukste vindt in onze superhandige Denim Fit Guide voor meisjes.

Jeans met een aangename pasvorm

Al onze meisjesjeans zijn ook voorzien van handige elastische en/of verstelbare tailles. Daardoor zitten ze enorm aangenaam en kan je wat langer genieten van jouw favoriete jeans. Ze zijn dus ook perfect om in te ravotten met papa die zijn eigen comfortabele jeansbroek voor heren draagt.

Daarbij geniet je telkens van een snelle levertermijn en gratis levering in álle JBC-winkels!

Jeans voor meisjes zijn makkelijk te combineren

Shop meisjeskleding die jouw dochter leuk vindt om te combineren met de jeans fit die zij verkiest.

Heeft jouw dochter een bepaalde look of stijl voor ogen? Houdt ze van casual? Ga dan voor een meisjes sweater met een leuke quote of print. Ziet ze liever een nette of zelfs preppy look? Combineer een hemd of blouse met een skinny jeans voor een casual chic vibe. Of ga voor een stoere touch met een slim fit jeans. Vervolledig de look met een leuke cardigan en jouw outfit is ready!

I AM-collectie: trendy + ecologisch!

Heb jij de ecologische I AM-collectie van JBC al ontdekt? Die collectie is gemaakt van innovatieve en duurzame materialen. De I AM-collectie is er voor dames, heren én kids. Ontdek zeker de recycled jeans, gemaakt van oude jeans. Vul je kleerkast met comfy, vlotte en mooie kledingstukken. Met deze collectie ben je milieu- en modebewust, wie wil dat nu niet?!