Jumpsuits - Meisjes 7-14

20 van 20 items

Jumpsuits - Meisjes 7 tot 14 jaar

Meisjes jumpsuits 7-14 jaar

Van playsuits, over jumpsuits tot de leukste dungarees voor meisjes. Het verschil? Een playsuit is een jumpsuit met korte pijpen, zo is het geschikt voor in de zomer met blote benen of met kousenbroek in de winter. Een jumpsuit is dus een outfit dat bestaat uit één geheel, zo handig! Een salopette is een overall die je met verschillende items kan combineren voor een unieke look. In 1-2-3 een trendy en comfortabele outfit. Style het met leuke meisjes sneakers om je outfit hélemaal af te maken.

Fun, trendy en stoere meisjeskleding bij JBC

Een helpend handje nodig hoe je een salopette nu styled? Combineer het met een hippe oversized meisjes trui in een leuke kleur voor die extra pop of colour. Liever een T-shirt met cardigan? Een gestreepte T-shirt + salopette = perfect combo. Last but not least, kan je het ook combineren met een vlot hemdje. Kies voor een viscose hemdje die lekker zit: comfy en toch is jouw look uniek en speciaal. Wie wil dit nu niet?!

Ontdek ook de hippe tienercollectie met jumpsuits, sweaters, T-shirts en zoveel meer!

Graag jouw outfit op je gemak thuis passen? Geen zorgen, op de webshop van JBC vind je een uitgebreid aanbod van de leukste jumpsuits. Geniet van onze gratis levering in de JBC-winkels of vanaf €35 bij jou thuis. Wat niet past, stuur je gratis retour!