Mid Season Sale: tot -50% korting!*

Mid Season Sale: tot -50% korting! Shop hier *

Meisjeskleding uit het JBC Magazine

Geen producten gevonden met de huidige filters. Klik hier om de filters te resetten.

Trendy meisjes kleding uit het JBC-magazine

De nieuwste trends en inspiratie vind je hier!

Heb jij de JBC-folder ook in je brievenbus ontvangen en leuke outfits gespot? Bij JBC vind je onder de collectie ‘artikelen uit het magazine’ meteen jouw favoriete meisjes outfit terug. Easy! Een nieuw outfitje voor het komende seizoen nodig? Ontdek welke kleurtjes en prints helemaal trendy zijn in de nieuwe collectie. Ideaal voor echte fashionista’s! Van leuke meisjes kleding tot de mooiste meisjes accessoires en handige gadgets.

Exclusieve meisjes collecties tot coole meisjes accessoires, laat je verrassen

Kleine meisjes genieten van kinderkleding van hun favoriete Studio 100-figuurtjes. Stoere tieners kiezen voor exclusieve collecties speciaal ontworpen voor hun leeftijd. Ontdek ook betaalbare kinderkleding in de BESTies-collectie, de preppy klassieke kledingstukken van Hampton Bays en trendy nieuwe JBC-collecties. Een feestje op de planning? Is het bijna Kerstmis, je communie of een etentje met oma en opa? Geniet van feestkleding voor elke stijl en gelegenheid.

Mix & match met mama, papa, broer én zus. Ontdek de leuke collecties van JBC met kledingstukken voor het héle gezin. Zo gaan jullie samen stijlvol het nieuwe seizoen in.