Jassen - Tienermeisjes

5 van 5 items

Jassen voor tiener meisjes

Jassen voor tiener meisjes voor elk seizoen en weersvoorspelling

In België kan je niet zonder jassen voor tiener meisjes voor elk seizoen. Je weet namelijk niet wat voor weer het zal worden in elk seizoen en het is vaak moeilijk te voorspellen hoe het weer zal worden. In de winter kies je voor een tiener winter jas, ga voor een neutrale kleur zoals kaki, blauw of grijs, zodat je ie met al je tiener outfits kan combineren. Een jeans voor tieners, een sweater voor tieners en handschoenen en sjaal maken je winter tiener look helemaal af. In de lente kies je een tiener meisjes jeans jasje of een bomber jacket voor tiener meisjes. Een jeans jasje kan je met alles combineren, maak je girly girl outfit met een tiener meisjes rokje of jurk voor tieners wat stoerder met je jeans jacket of combineer jeans op jeans, double denim look is hélemaal in!

In de zomer ga je voor een licht regenjasje. Met de Belgische buien is dit altijd handig. Zeker op je fietstocht naar een mooie meertje of op pad met de scouts. Ze zijn van een dun kwaliteitsvol materiaal gemaakt zodat je er lang van kan genieten en ze makkelijk in je rugzak passen, win-win! Combineer met een tiener short en een tiener meisjes T-shirt met print. In de herfst ga je voor een trenchcoat of mantel. Ideaal voor je warmte te bieden én oh zo stijlvol. Combineer met een leuk sjaaltje zodat je look helemaal af is en net dat tikkeltje specialer en meer afgewerkt. It’s all in the details!

Wind, regen of zon? Ontdek voor elk seizoen de gepaste tiener meisjes kleding op JBC.be. Geniet van gratis levering in je gekozen JBC-winkel of vanaf €35 bij je thuis.