Dubbele JBC-punten bij elke aankoop! *

Nu dubbele JBC-punten bij elke aankoop! *

modepraatjes

  • Leg minstens 8 tutjes in het babybedje.

    Lifehack #2:

    leg minstens 8 tutjes in het babybedje
    (als je nachtrust je lief is)

Je wallen hangen een paar maanden na de geboorte op je knieën en je moet nog vaak uit je bed om een fles of mama’s borst in je kleine melkverslaafde te steken. Dat doe je natuurlijk allemaal met liefde (of je trapt je lief met nog meer liefde uit dat bed), maar soms is dat gehuil om een uitgespuugd en dus zoek geraakt tutje nét de druppel die jouw emmer doet overlopen.

Dankzij deze briljante parenting-hack is dat voortaan verleden tijd. Ga naar de winkel en koop de hele voorraad tutjes op. Leg er zoveel mogelijk in het bedje van je baby, maar zorg wel dat je kleintje er nog in past (je moet niet overdrijven).

Tutje uit het mondje gevallen? Dan hoeft je baby enkel om zich heen te graaien, en voilà: jij hebt weer 5 minuten extra slaap per nacht.

meer verhalen

DESIGNER

Babykleding ontwerpen: de designer aan het woord

Je baby in comfortabele en veilige kleding steken, én dat je baby er ook leuk uitziet? Daar zorgt Janna van Doninck voor, designer van babykleding bij JBC. Wij vroegen haar het hemd van het lijf.

ZO OF ZO

Zeg niet zomaar ‘bavet’ tegen deze fancy slabbetjes

Met deze slabbetjes en babyspulletjes komt jouw baby goed voor de dag!

HIP DIE HYPE

Zo stijlvol als celebrity babies

Wij zochten de meest stijlvolle (en schattige) celebrity babies op Instagram wiens look je zo kan kopiëren. De betaalbare versies van hun outfits ontdek je hier!

Sharing = caring

#JBCfamily