€ 10 korting per aankoopschijf van €60. Meer info

€10 euro korting per aankoopschijf van €60 - gratis levering - 60 dagen retour. Meer info

modepraatjes

  • Jeans fit guide voor heren: van een goede jeans word je nu eenmaal gelukkig.

    Jeans fit guide

    De basis voor iedere outfit. Heb jij jouw perfecte fit al gevonden?

    Shop jeans

De basis voor iedere outfit. Heb jij jouw perfecte fit al gevonden?

Skinny jeans voor heren: een strakke jeans die aanvoelt als een tweede huid.

Skinny / Jimmy

It’s all in the name: de skinny is een strakke jeans die aanvoelt als een tweede huid. Met zijn roots in de rock ‘n’ roll is ‘ie absoluut fashionable. Vooral slanke mannen kunnen dit spannertje perfect af. Heb je gespierde benen of een buikje? Dan laat je de skinny best links liggen.

Get skinny jeans
Straight fit voor heren: de pijpen zijn recht, maar in tegenstelling tot de regular sluit deze jeans wat meer aan bij het bovenbeen.

Straight fit / Brandon

De fitted straight jeans is terecht een klassieker. De pijpen zijn recht, maar in tegenstelling tot de regular sluit deze jeans wat meer aan bij het bovenbeen. Hij is geschikt voor ieder type man en iedere gelegenheid. Een allrounder dus, die zowel op een avondje uit als op kantoor niet misstaat.

Get straight fits
Slim fit voor heren: moderne mannen kiezen voor de slim jeans

Slim fit / Smith

Moderne mannen kiezen voor de slim jeans. Ook deze fit heeft smalle pijpen, maar zit minder strak dan de skinny. De veelzijdige slim ziet er jeugdig uit en past bij elke stijl. Hij is dus perfect street als wat netter te dragen. Een combitopper van formaat!

Get slim fits
Regular fit voor heren: als je een basic jeans zoekt, zit je goed met de regular.

Regular fit / Ryan

Rechttoe rechtaan met rechte pijpen. Als je een basic jeans zoekt, zit je goed met de regular. Erg comfortabel doordat hij los om de benen valt, en dus perfect voor een coole casual look. Vooral mannen met gespierde benen vinden deze traditionele fit het lekkerst zitten.

Get Regular fits