RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15... Shop nu!*

RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15... Shop nu! *

modepraatjes

  • Nieuwe eco-collectie uit lyocell voor de hele familie

    I AM heeft getest en goedgekeurd

    Nieuwe eco-collectie uit lyocell voor de hele familie

    SHOP I AM

Nieuwe eco-collectie uit lyocell voor de hele familie.

Wat is I AM?

I AM is ons eco-huismerk. Het uitgangspunt bij I AM is dat duurzaamheid een 360° verhaal is. I AM kiest bewust voor uiterst duurzame en innovatieve materialen, maar ook op gebied van transport, verpakking, productieproces en arbeidsomstandigheden wil het merk heel wat verbeteren.

Shop I AM

Milieuvriendelijke materialen

De materiaalkeuze is het meest 'tastbaar' en daar waar we kunnen, kiest I AM dan ook voor de milieuvriendelijkste materialen. We testen deze eerst in de I AM collectie en indien haalbaar verwerken we ze op lange termijn in onze andere collecties.

“Lyocell” behoort nu ook tot het I AM gamma, na biokatoen, gerecycleerde PET en bamboe “


Shop I AM meisjes

Wat is 'lyocell'?

Lyocell is gemaakt uit natuurlijke houtpulp van duurzaam bosbeheer. Tijdens het productieproces gebruikt men minder schadelijke oplosmiddelen en hergebruikt men het afvalwater. Hierdoor ontstaat een gesloten systeem waarbij zo min mogelijk afvalwater terugkomt in het milieu.

Het heeft de luxe uitstraling van zijde, is zo sterk als polyester en neemt nog beter vocht op dan katoen. Bovendien kreukt lyocell nauwelijks en is het makkelijk te strijken.

I AM is exclusief verkrijgbaar bij JBC


Shop I AM
Dit kleedje is gemaakt uit lyocell


Shop I AM dames

One small step for man …

“Duurzaamheid is geen exacte wetenschap. Want wat vandaag ok lijkt, kan morgen door nieuwe inzichten achterhaald zijn. Waar we wel van overtuigd zijn, is dat we op de juiste weg zijn door 'fair en duurzaam' vanuit zoveel mogelijk facetten te bekijken en transparant te zijn over zowel de realisaties als de twijfels. We doen dit met weinig 'wind' maar wel met veel kleine stapjes.”, Sven Bullaert, bezieler I AM.

Shop I AM heren
I AM ... gemaakt met liefde voor mens en natuur


Shop I AM jongens

Volg ons op Instagram

#JBCfamily