RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15...*

RONDE PRIJZEN: €5, €10, €15... Sla je slag! *

modepraatjes

  • Jeansfits voor jongens: skinny, straight fit, jegging en boyfriend jeans

    Jeansfits voor Jongens

    Spijkerbroeken voor jongens: skinny, straight fit, jegging & boyfriend. Vind de perfecte jeans met verstelbare taille

    Shop denim

Spijkerbroeken voor jongens: skinny, straight fit, jegging & boyfriend | Bij JBC vind je de perfecte jeans met verstelbare taille.

Shop denim
Straight fit voor jongens: de rechte pijpen vallen lekker los om de benen: beweeglijkheid en comfort verzekerd.

Straight fit

Zit jij thuis met een actieve jongeman? De Straight Fit is de perfecte jeans voor jongens die weleens ruw durven spelen. De rechte pijpen vallen lekker los om de benen: beweeglijkheid en comfort verzekerd. Heeft je zoon echter spillebenen? Dan laat je dit model best in de rekken hangen. De Straight kan bij smalle benen immers al snel wat baggy ogen.

Shop nu
Skinny fit voor jongens: de skinny is altijd even stylish en zit door zijn portie stretch ook steeds comfortabel.

Skinny

Of je nu gewoon in de klas zit of op je skateboard springt, de skinny is altijd even stylish en zit door zijn portie stretch ook steeds comfortabel. Zijn smalle, aansluitende pijp zorgt voor een slank silhouet. Compenseer met een wijd T-shirt of een sweater voor wat volume in je postuur.

Shop nu
Slim fit voor jongens: een smallere pasvorm en is een basic voor iedere dag.

Slim Fit

De Slim Fit heeft een smallere pasvorm en is een basic voor iedere dag. Kies bij een familiefeest voor een donker exemplaar, blazertje erop en je hebt een kraaknette look. Mag het wat meer casual? Trek dan een slim jeans met lichte wassing uit de kast. Stoere jongens kiezen tot slot voor een destroyed of ripped exemplaar met een ruwe, ruige look.

Shop nu