• Bedtime sales - 10% korting op de volledige collectie van 20u tot 24u
  • 10% korting op de volledige collectie

modepraatjes

  • Jeansfits voor meisjes: skinny, straight fit en jegging.

    Jeansfits voor Meisjes

    Spijkerbroeken voor meisjes: skinny, straight fit & jegging.Vind de perfecte jeans met verstelbare taille.

    Shop denim

Spijkerbroeken voor meisjes: skinny, straight fit, jegging & boyfriend | Bij JBC vind je de perfecte jeans met verstelbare taille.

Shop denim
Straight fit jeans voor meisjes: een jeans voor elke dag.

Straight fit

De straight fit is er één voor elke dag. Door zijn klassieke look past deze veelzijdige broek bij al je favoriete tops en vestjes. De rechte pijpen geven de benen daarnaast ook de ruimte, zodat je lekker comfortabel de speelplaats op kan.

Shop nu
Skinny jeans voor meisjes: de skinny voelt dankzij een extra portie stretch aan als een tweede huid.

Skinny

De skinny voelt dankzij een extra portie stretch aan als een tweede huid. Hij sluit niet alleen mooi aan maar is ook moeiteloos modieus. Of je hem nu combineert met een luchtig zomertopje of een dikke sweater, dit stretchy spannertje staat altijd leuk en hoort thuis in de kleerkast van elk modebewust meisje.

Shop nu
Jegging voor meisjes: door de stretch voelt hij aan als een zachte legging maar dan met het ruwere uitzicht van een jeans.

Jegging

Dol op denim maar ook op zoek naar comfort? Ga dan voor de jegging, het liefdeskind van de jeans en de legging. Door de stretch voelt hij aan als een zachte legging maar dan met het ruwere uitzicht van een jeans. Het beste van twee werelden dus: stylish én supercomfy. Bovendien heeft de jegging geen vervelende knoop of rits, perfect voor de kids.

Shop nu