Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop!*

Nu 3x meer JBC-punten bij elke aankoop! Meer info

Nour en Fatma meisjeskleding bij JBC
Nour en Fatma meisjeskleding bij JBC
Nour en Fatma meisjeskleding bij JBC

the future is ours

Trendy items à volonté in de nieuwe collectie van TikTok-zusjes Nour & Fatma. Oversized sweaters en broeken, ribfluweel en debardeurs, we want! Voor hun 3e collectie haalden ze hun inspiratie grotendeels uit hun eigen kleerkast en Pinterest: comfy items met een nonchalante vibe. The future is ours!

WIN een meet & greet met Nour & Fatma

op 22 oktober van 19u30-21u in JBC Leuven!

Deel een foto of video met jouw favoriete outfit van #NourandFatmaxJBC op jouw TikTok of Instagram en tag Nour & Fatma en @JBCFashion. Zo maken jij en een vriend(in) van jou kans op een exclusieve meet & greet met Nour & Fatma.

De wedstrijd loopt van 8/10 t.e.m. 16/10.

“Deel jullie foto met N&FxJBC, want het is zó leuk om te zien hoeveel meisjes er rondlopen in kleding die wij hebben ontworpen. Op dat moment zijn we altijd extra dankbaar voor alle kansen die we krijgen.” - Nour & Fatma.

De roze ribfluwelen broek zal later beschikbaar zijn.

Nour en Fatma kleding

Nour & Fatma exclusieve collectie bij JBC

Nour en Fatma, bekend van TikTok, hebben een exclusieve collectie ontworpen voor JBC. Ze staan bekend voor zowel een stijl, dansjes op TikTok als Instagram influencers. Trendy items, leuke kleurtjes én comfortabele (ready-to-dance) outfits vervolledigen de collectie. Is jouw dochter ook fan van Nour en Fatma? Ontdek vanaf 11 september in jouw JBC-winkel en op JBC.be de exclusieve collectie van de 2 TikTok-zusjes!