€10 korting per aankoopschijf van €60*

€10 korting per aankoopschijf van €60 op de hele collectie, geldig in de winkels en op JBC.be!*

Personaliseer je mini's romper met Studio Unique

12 van 12 items

Romper bedrukken met je mini’s (koos)naam

Babyromper met tekst

Jouw baby is uniek en dat wil jij het liefst vanal delen met héél de wereld. De baby body met naam van JBC helpt je hier graag een handje mee. Personaliseer de romper met naam, koosnaam of beide en kies uit maar liefst vier verschillende kleuren: roze, wit, blauw of roestbruin. Ook het lettertype bepaal jij zelf: cursief, vetgedrukt of liever handgeschreven. Aan jou de keuze! De baby romper met naam is verkrijgbaar vanaf maat 50 tot en met 92. Laat jouw kleintje shinen in een unieke romper met naam voor slechts €14,95.

Voordelen baby romper

Met de gepersonaliseerde baby body kan je mini makkelijk bewegen door de fronsjes aan de achterkant. Helemaal klaar om de wereld te ontdekken. De baby body’s met tekst zijn ook voorzien van slimme drukknopen waardoor aan- en uitkleden kinderspel wordt. Druk dezelfde kleurtjes op elkaar, easy! De overslagnaad aan de bedrukte baby romper maakt het bovendien mogelijk de body langs onderen uit te trekken. Handig bij een vieze pamper!

De leukste babykleding met naam vind je bij JBC. Personaliseer zo ook je baby’s T-shirt met naam. Personaliseer je kleding met Studio Unique zijn er geen grenzen aan je creativiteit.

*Gepersonaliseerde items kunnen niet geruild worden