Personalisatie Personalisatie

Personaliseer jouw item met Studio Unique

Bij JBC kan je jouw item personaliseren met jouw (bij)naam. Jouw naam, koosnaam of initialen met of zonder geboortedatum worden in een kleur naar keuze op jouw item geborduurd of geprint. Twin je met het gezin of gaat ieder voor zijn favoriet item? Beiden superleuk!

 

Personaliseer je mini's rompertje

Op zoek naar een uniek rompertje? Personaliseer je mini's romper met zijn/haar (koos)naam. De naam wordt geprint op de romper. Ook leuk als geschenk!

 
 
 
 

Personaliseer je zwem-of turnzak

Gepakt en gezakt. Met een gepersonaliseerde tas steel je de show én hij raakt niet verloren. Ideaal voor het meenemen van je sportspullen of voor een nachtje logeren bij oma en opa.

 
 
 
 

Personaliseer je mondmasker

Bedruk je mondmaskers met je eigen naam, bijnaam of een grappige quote. Een mondmasker met een unieke twist! Onze gepersonaliseerde mondmaskers zijn te koop in een set van 2 (Jouw gekozen opdruk is hetzelfde op de 2 mondmaskers), waarvan € 1 wordt geschonken aan het goede doel VZW t' Kietelt, een organisatie die kinderen in armoede een mooi verjaardagspakket bezorgt. Check zeker de maathulp om jouw maat te bepalen.

 

Fun T-shirts

Twin met de hele familie in onze personaliseerbare T-shirt van biokatoen. Gepersonaliseerd, twinning én duurzaam, het kan niet beter! Supertof: personaliseer je zwangerschapsshirt!

 
 
 
 
 
 

Cosy sweater

Met onze klassieker, de personaliseerbare sweater, maak je jouw unieke look compleet.

 
 
 
 
 

Je mini's jeans

De mini’s showen wie ze zijn in hun jeans salopette of salopettejurkje.

Hoe ga je te werk?

  1. 1. Kies je kledingstuk
  2. 2. Kies de maat
  3. 3. Selecteer de kleur van je borduursel of print
  4. 4. Geef je (koos)naam in
  5. 5. Dubbel & triple check de spelling
  6. 6. Vul je adresgegevens in
  7. 7. Bestel!